Bodrum Sanat Fuarı başlıyor... Kırmızılı Kızlar serisi görücüye çıkıyor

Bodrum ART FAIR (BAF) adını taşıyan Bodrum Sanat Fuarı'nın ikincisi 24 Ağustos-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak. Fuarda sanatçı Ülker Pınarbaşı'nın resmettiği 'Kırmızılı Kızlar' serisi de yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bodrum Sanat Fuarı başlıyor... Kırmızılı Kızlar serisi görücüye çıkıyor

Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenecek fuara Ankaralı Kent Sanat Galeri de katılıyor. Galeri, stand G-22 de yerini alacak. Kent Sanat Galeri’nin sanatçılarından Ülker Pınarbaşı , bu fuarda, Parantez Kızlar’ın yanı sıra katılımcıları “Kırmızılı Kızlar” serisiyle karşılayacak

Sanatçı, sizleri kırmızılı kızlarla, şezlongsuz, şemsiyesiz kısacası kimsesiz geçmiş günlerdeki sahillere götürmeyi arzuluyor. Maviye sevdalı kırmızılı kızlar, denizlerin süsleri martılarla birlikte izleyenleri deniz kokularıyla karşılayacak, duygusal yoğunluğunuzu artırmayı hedefliyor.

Bodrum Sanat Fuarı başlıyor... Kırmızılı Kızlar serisi görücüye çıkıyor

Bodrum’da yaşayan sanatçı Ülker Pınarbaşı resmettiği kızları hayatının neşesi olarak tanımlıyor. Çalışmalarını Bodrum’da kendi atölyesinde sürdüren Pınarbaşı, içindeki duyguları özgün ve samimi bir biçimde yansıttığını ifade etti. Yıllarca habercilik yapan sanatçı resim yapmayı da bir iletişim eylemi olarak gördüğünü söyledi ve gazetecilikten sonra resim faaliyetlerine de var olma nedeni olarak baktığını açıkladı. “Çocukken algıladığım, gözlemlediğim acı, keder, sevinç, mutluluk gibi duygular gün yüzüne çıkıp fırçama yansıyor.” diyen Ülker Pınarbaşı, fuara katılımcıları bekliyor. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler bodrum fuar resim
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin