Bodrum Belediyesi Kızılay'a kan bağışı etkinliği başlattı! Anlamlı kampanya 10 Eylül’e kadar sürecek: "Bir bağış bir hayat kurtarır"

“Bir bağış bir hayat kurtarır” düşüncesi ile yola çıkan Bodrum Belediyesi hem farkındalık yaratmak hem de toplumsal duyarlılığı artırmak için kan bağışı etkinliği başlattı. Bodrum Kaymakamlığı ve Türk Kızılay’ı iş birliği ile gerçekleşen etkinlik 10 Eylül’e kadar sürecek…

Google Haberlere Abone ol
Bodrum Belediyesi Kızılay'a kan bağışı etkinliği başlattı! Anlamlı kampanya 10 Eylül’e kadar sürecek: "Bir bağış bir hayat kurtarır"

Bodrum Belediyesi organizesinde Bodrum Kaymakamlığı ve Türk Kızılay’ı iş birliği ile belediye meydanında başlatılan kan bağışı etkinliği devam ediyor.

4 Eylül Pazartesi günü başlayan ve 10 Eylül’e kadar sürecek olan “Bir bağış bir hayat kurtarır” düşüncesinden hareketle farkındalık yaratmak ve toplumsal duyarlılığı arttırmak için düzenlenen etkinlik vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı.

“KAN İHTİYACININ KARŞILANABİLMESİ ÇOK ÖNEMLİ”

Etkinlikle konuşan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, kan bağışının önemine dikkat çekerek, “Kana ihtiyacı olan insanların ihtiyacını kolayca karşılanabilmesini sağlamak çok önemli. Biz de bunun için bu kampanyayı düzenledik. Bir kere kan verenlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“Bir bağış bir hayat kurtarır” etkinliği 6 Eylül Ortakent Atatürk Meydanı, 7 Eylül Yalıkavak Atatürk Meydanı, 8 Eylül Mumcular Cumhuriyet Meydanı, 9-10 Eylül Turgutreis Merkez Camii önünde devam edecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin