Bodrum Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü'ne emniyetten inceleme: 48 polisten oluşan ekip belediye binasında dosya ve bilgisayarları inceliyor

Muğla’nın Bodrum Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü’nde polis ekiplerince inceleme başlatıldı. 48 polisten oluşan ekip binaya girerek dosya ve bilgisayarları incelemeye aldı. Bodrum Belediyesi, yeri değiştirilen çalışanın şikayeti ile inceleme başlatıldığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Bodrum Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü'ne emniyetten inceleme: 48 polisten oluşan ekip belediye binasında dosya ve bilgisayarları inceliyor

Bodrum'un Ortakent Mahallesi'nde bulunan İmar İşleri Müdürlüğü binasına akşam saatlerinde gelen 8 araçtaki 48 polisten oluşan ekip binaya girerek dosya ve bilgisayarları incelemeye aldı.

Gelişme üzerine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın da binaya gelerek incelemeyi yakından takip ettiği öğrenildi.

Bodrum Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamalarda şunlar belirtildi:

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde görevliyken görev yeri değiştirilen bir personelin iddiaları doğrultusunda idaremizce inceleme ve soruşturma başlatılmıştır.

Kamuoyuna yansıyan hususlarla ilgili Cumhuriyet Savcılığınca talep edilen belgeler Emniyet Müdürlüğü personeline teslim edilmektedir. Konuya ilişkin gözaltına alınan bir personel ya da yönetici bulunmamaktadır.

Bodrum Belediyesi, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışıyla yönetilmekte olup yapılan bütün iş ve işlemler mevzuat ve hukuka uygun olup her türlü denetime açıktır.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin