BluTV'nin sıra dışı dizisi Bartu Ben'in çekimleri başladı

‘Bartu Ben’, yeni sezonda sadece BluTV’de.

Google Haberlere Abone ol
BluTV'nin sıra dışı dizisi Bartu Ben'in çekimleri başladı

Ödüllü yönetmen Tolga Karaçelik’in yönetmen koltuğunda oturduğu, başarılı oyuncu Bartu Küçükçağlayan’ın ise hem başrolünde olduğu hem de senaryosunu yazdığı ‘Bartu Ben’in çekimleri başladı. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği BluTV’nin yeni dizisi eğlenceli ve sıra dışı konusu ile çok konuşulacak.



BluTV'nin sıra dışı dizisi Bartu Ben'in çekimleri başladı



32’nci Sundance Film Festivali’nden ‘Büyük Jüri Ödülü’ ile dönerek büyük bir uluslararası başarıya imza atan ‘Kelebekler’ filminin yönetmeni Tolga Karaçelik ile başrol oyuncularından Bartu Küçükçağlayan, ‘Bartu Ben’ adlı dijital dizide yeniden bir araya geldi.



Bu yıl pek çok festivalden ödülle dönen başarılı yönetmen Tolga Karaçelik, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, BluTV’de yayınlanacak bu projesiyle ilk kez bir dizi için kamera arkasına geçti.



Senaryosunu Bartu Küçükçağlayan’ın kaleme aldığı dizide ünlü oyuncu aynı zamanda artık dizilerde oynamak istemeyen Bartu adlı karaktere hayat veriyor. Dizide Bartu’nun eğlenceli hikayesi anlatılacak.



BluTV'nin sıra dışı dizisi Bartu Ben'in çekimleri başladı - Resim : 2



Ünlü isimlerin konuk oyuncu olarak yer alacağı dizinin ilk bölümünde popüler Youtuber Oğuzhan Uğur da oynuyor. ‘Bartu Ben’de izleyicileri pek çok sürpriz bekleyecek. ‘Bartu Ben’, yeni sezonda sadece BluTV’de!



BluTV'nin sıra dışı dizisi Bartu Ben'in çekimleri başladı - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin