BluTV'nin en yeni içeriği 'Podacto Stüdyo'nun özel etkinliğinde sanat dünyasının önemli isimleri buluştu

BluTV, seçkisine yeni özel yapımı ‘Podacto Stüdyo’yu ekliyor. Ses teknolojisi ile tiyatroyu birleştiren bu disiplinlerarası seri, 2 Kasım Salı akşamı Soho House İstanbul’da gerçekleşen özel bir etkinlikte ilk izleyicileriyle buluştu. Projenin tüm ekibinin bir araya geldiği davete sanat dünyasından pek çok ünlü isim de katıldı. Dünyada ve Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan ‘Podacto Stüdyo’ bir dönemin radyo tiyatrosu geleneğini görsel performansa taşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel BluTV'nin en yeni içeriği 'Podacto Stüdyo'nun özel etkinliğinde sanat dünyasının önemli isimleri buluştu

GİZEM ERTÜRK / MEDYATAVA

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin yeni içeriğiPodacto Stüdyo’, özel bir etkinlikte ilk seyircileriyle buluştu. Disiplinlerarası bir seyir keyfi sunan ve pek çok ünlü oyuncuyu bir araya getiren projenin ekibi, 2 Kasım Salı akşamı Soho House İstanbul’daki ön izleme etkinliği ve partisine katıldı.

BluTV'nin en yeni içeriği 'Podacto Stüdyo'nun özel etkinliğinde sanat dünyasının önemli isimleri buluştu

Davette, konuklar sesin görselleştiği ‘Podacto Stüdyo’nun bölümlerini izledikten sonra ünlü fotoğrafçı Muhsin Akgün’ün DJ kabinine geçmesiyle eğlenceli bir gece geçirdi.

Nisan Ceren Özerten ve Faruk Özerten’in yapımcılığında hayata geçen Podacto Stüdyo’da Türkiye tiyatrosunun en başarılı kalemlerinin oyunlarına ses veren Aslı İnandık, Ceren Moray, Emir Çubukçu, Sezin Akbaşoğulları, Ushan Çakır ve Yağız Can Konyalı, magazin mensuplarının karşısına geçerek bu özel projeye dair duygularını paylaştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin