BluTV'den sporseverlere büyük müjde

BluTV, yepyeni bir sürprizle sporseverleri gülümsetiyor. 4-20 Şubat tarihleri arasında Pekin’de gerçekleşecek Kış Olimpiyat Oyunları her anıyla BluTV’de yer alan discovery+’ta yaşanacak.

Google Haberlere Abone ol
BluTV'den sporseverlere büyük müjde

BluTV, Yaz Olimpiyatları Tokyo 2020’nin ardından 4-20 Şubat tarihleri arasında Pekin’de gerçekleşecek Kış Olimpiyatları’nı discovery+ ayrıcalığıyla izleyicisiyle buluşturuyor. Kış Olimpiyatları her anıyla Eurosport 1, Eurosport 2 kanalları ve sadece BluTV’de yer alan Eurosport 3, Eurosport 4 ve Eurosport 5’ten takip edebilecek. Eurosport’un uzman yorumcuları, son teknoloji çekim ve anlatım teknikleri sayesinde BluTV üyeleri, en kapsamlı Kış Olimpiyatları yayınına erişim sağlayacak.

Pekin’de Türkiye adına mücadele edecek isimler arasında kayak branşının farklı disiplinlerinde yarışacak Özlem Çarıkçıoğlu, Berkin Usta, Fatih Arda İpçioğlu, Özlem Ceren Dursun, Ayşenur Duman, Yusuf Emre Fırat ile buz pateninde 1000 metre kısa mesafe sürat kategorisinde yarışacak Furkan Akar gibi başarılı sporcular  yer alıyor. Bu yıl Kış Olimpiyatları’nda kayak, snowboard, buz hokeyi, biatlon, Alp disiplini, bobsled, kayakla atlama, skeleton’un da aralarında yer aldığı 15 ayrı branşta 109 madalya töreni gerçekleşecek. Kış Olimpiyat Oyunları’nda tanık olmaya değer birçok başarı hikayesi, heyecan dolu yarışlar ve seyir keyfi yüksek dakikalar 4-20 Şubattarihleri arasında BluTV’de yer alan discovery+ ayrıcalığıyla Eurosport kanallarında yaşanacak.

BluTV'den sporseverlere büyük müjde

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin