BluTV'den güzel haber! Ücretsiz olacak

Artan vaka sayıları sebebiyle kısıtlamaların arttığı şu günlerde BluTV, bu hafta sonu yerli ve yabancı yüzlerce içeriğini herkese açıyor. İzleyiciler o içerikleri ücretsiz izleyebilecek.

Google Haberlere Abone ol
BluTV'den güzel haber! Ücretsiz olacak

BluTV, bu hafta sonu yerli ve yabancı yüzlerce içeriğini herkese açıyor. Artan vaka sayıları sebebiyle kısıtlamaların arttığı şu günlerde BluTV, bu süreci evde kalanlar için daha keyifli bir hale getirmeyi amaçlıyor.

BluTV, arşivini herkese ücretsiz sunuyor. 16-17-18 Nisan’da yapımlarını herkese ücretsiz erişime açacak olan dijital platformda yüzlerce yerli, yabancı; dizi, film ve belgeseller kupon sistemi ile Cuma günü saat 09.00’dan, Pazar gecesi 23:59'a kadar ücretsiz olarak izlenebilecek.

BluTV'den güzel haber! Ücretsiz olacak

Dijital platform, ‘Acans’ta reklam dünyasının kapılarını aralamaya, ‘Bonkis’te iş, aile ve aşk hayatı arasında sıkışıp kalan bir modern dünya kadının hikayesine tanık olmaya davet ediyor. İzleyenler ‘Doğu’ ile komedyen olma hayaline sıkıca sarılan bir gencin trajikomik hayatına, ‘HİÇ’ ile üniversitede buluşan bir grup gencin hayat mücadelelerine dahil olabilecek. Ücretsiz erişim ile herkes, kadın erkek ilişkilerini mizahi bir dille masaya yatıran ‘Aynen Aynen’i izlerken, büyük bir aşkın sıra dışı bir sınava tabii tutulduğu ‘Yarım Kalan Aşklar’ın ve farklı yollarla adaletin sağlanmaya çalışıldığı ‘Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin dünyasına konuk olacak. İzleyiciler ayrıca ‘We Children From Bahnhof Zoo’ ile 80’lı yıllara ışınlanacak, ‘The Handmaid’s Tale’in distopyasını deneyimleyecek ve ‘Normal People’la çarpıcı bir aşk hikayesine tanık olacak.

Bu yapımlar ve daha birçok içerik 16-17-18 Nisan’da BluTV’de ücretsiz olacak.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin