BluTV'de Behzat Ç. ile birlikte hangi dizi ve filmler yayına girecek?

Behzat Ç. ile birlikte BluTV'nin temmuz ayı programı hem diziseverleri hem de sinefilleri sevindirecek.

Google Haberlere Abone ol
BluTV'de Behzat Ç. ile birlikte hangi dizi ve filmler yayına girecek?

BluTV, temmuz ayına hızlı bir giriş yapıyor. Türk dizi tarihinin fenomen yapımlarından ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’, 25 Temmuz’da BluTV özel yapımı olarak dijital platformda izleyicilerle buluşuyor. Polisiyeden korkuya, romantik komediden biyografi ve dramaya kadar pek çok farklı türden sevilen filmler de sinefilleri bekliyor.



Temmuz ayında BluTV’de, heyecan dolu bir geri sayım yaşanacak. Tarih 25 Temmuz’u gösterdiğinde Behzat Amir, kırmızı vosvosuna binerek BluTV ekranlarına doğru yola çıkacak. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolde olduğu, kemikleşmiş kadrosundan pek çok unutulmaz ismin yer aldığı ve yapımcılığını İnter Medya’nın üstlendiği ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’, yepyeni bölümleriyle BluTV özel yapımı olarak izleyicilerle buluşacak.



Ayın ilk yarısında ise sevilen dijital platformda yabancı film fırtınası esecek. Sinefiller, her türün örneklerinin yer aldığı zengin içerikle festival tadı yaşayacaklar. Bill Nighy, Imelda Staunton, Dominic West, Paddy Considine ve Andrew Scott gibi İngiliz sineması ve ekranlarının en sevilen ve usta isimlerinin yer aldığı ‘Pride’, Temmuz ayında BluTV’de seyredilebilecek. 1984 yılındaki Londra Onur Yürüyüşü’ne izleyicileri götüren 2014 yapımı film, gösterime girdiği dönem 1 dalda Altın Küre adaylığı kazanmıştı.



İzleyiciler, ‘Marguerite & Julien’ adlı filmde imkansız bir aşka tanık olurken; toplamda 25 ödüle sahip ‘It Follows’da ise korkuyu iliklerine kadar hissedecekler. İngiltere tarihinin en önemli anlarından birine, II. Dünya Savaşı’nın resmen sona erdiği 8 Mayıs 1945’e götüren ‘A Royal Night Out’ta ise Prenses Elizabeth ve Prenses Margaret’ın halkın arasına karıştığı anlar ekran başındakileri kahkahalara boğacak.



BluTV, Temmuz ayında en büyük hediyeyi ise polisiye severlere sunuyor. İki Agatha Christie hikayesi olan mini-diziler ‘Ordeal by Innocence’ ve ‘The ABC Murders’ da platformun seçkisindeki yerini alıyor. Arjantin yapımı suç-polisiye türündeki ‘El Marginal’ adlı dizi de 3’üncü sezonuyla ekran başındakileri soluksuz bırakmaya devam edecek.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin