BluTV, nisan ayı takvimini açıkladı

BluTV, nisan ayında kullanıcılarına sunacağı yerli ve yabancı içeriklerini açıkladı. BluTV özel yapımı Yeşilçam'ın ekrana geleceği nisan ayında izleyicileri ayrıca bu içerikler bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
BluTV, nisan ayı takvimini açıkladı

BluTV, nisan ayında kullanıcılarına sunacağı yerli ve yabancı içeriklerini açıkladı. Blu TV özel yapımı ‘Yeşilçam’  22 Nisan’da ekrana gelirken, ‘The Handmaid’s Tale’in yeni sezonu ile ‘Exit’in ikinci sezonu da BluTV’de izleyicilerle buluşacak. ‘Hurt Locker’, ‘Le Scaphandre et le Papillon’, ‘Just Mercy’, ‘The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford’, ‘Richard Jewell’, ‘Blow’ ve ‘Long Shot’ gibi yabancı filmler ise Nisan programında yer alıyor.

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı, usta yönetmen Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu BluTV’nin özel yapımı ‘Yeşilçam’ nisan ayında yayınlanacak. 1960’lı yıllara zaman yolculuğu yapacağımız ‘Yeşilçam’ 22 Nisan’da izleyiciyle buluşacak.

 BluTV, nisan ayı takvimini açıkladı

Platform, HBO dizisi ‘The Handmaid’s Tale’in yeni sezonunu üyeleriyle buluşturuyor. 28 Nisan’da Amerika’da yayınlanacak olan dizi, yeni sezonuyla hemen bir gün sonra 29 Nisan’da sadece BluTV’de izlenebilecek. Aynı zamanda, otuzlu yaşlarından önce multi-milyoner olan dört adamın gerçek hikayesini anlatan Norveç yapımı ‘Exit’ dizisinin 2. sezonu da yeni ayda izleyicilerin karşısına çıkacak.

Nisan’da ayrıca ödüllü filmler BluTV’de sinemaseverlerle buluşmaya devam edecek. Ödüllü savaş filmi ‘Hurt Locker’ın yanı sıra felç geçiren bir editörün gerçek hayat hikayesini anlatan ‘Le Scaphandre et le Papillon’ ve insan hakları savunucusu bir avukatın adaletin yerini bulması için verdiği mücadeleyi merkezine alan ‘Just Mercy’ seçkide bulunan yapımlar arasında yer alacak. Başrolünde Brad Pitt’in yer aldığı, idolü olarak gördüğü Amerikalı haydutun çetesine katılan Robert Ford’un zamanla yaşadığı dönüşümü seyirciye sunan ‘The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford’ da izleyicilerle buluşacak.

 BluTV, nisan ayı takvimini açıkladı - Resim : 2

Yönetmen koltuğunda Clint Eastwood’un oturduğu, bir güvenlik görevlisinin 1996 yılında yaşanan bir bombalamayla suçlanmasını anlatan ‘Richard Jewell’ın yanı sıra Nisan ayında başrollerini Johnny Depp ile Penelope Cruz’un paylaştığı, uyuşturucu baronu George Jung’un hayat hikayesini konu alan ‘Blow’ yayına girecek. Son olarak, Charlize Theron’la Seth Rogen’ı bir araya getiren romantik komedi ‘Long Shot’ yine nisan ayında BluTV’de olacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin