BluTV, kısa film seçkisini genişletiyor!

Sabancı Vakfı Kısa Film Platformu'nun ödüllü ve unutulmaz kısa filmleri BluTV'de.

Google Haberlere Abone ol
BluTV, kısa film seçkisini genişletiyor!

BluTV, orijinal yapımları, Altın Küre ve Emmy ödüllü dizileri ve zengin film seçkisini her geçen gün büyütmeye devam ediyor. Başarılı kısa filmleri sinemaseverlerle buluşturan platformda, Sabancı Vakfı Kısa Film Yarışması’nın finale kalan filmleri izlenebiliyor.



Geçtiğimiz günlerde 3’üncü yaşını kutlayan BluTV, kısa film severlere yeni bir seçki sunuyor. 'Kısa Film, Uzun Etki' mottosundan yola çıkan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sabancı Vakfı Kısa Film Yarışması’nın beğeni toplayan ve ödüllü filmleri BluTV’de izleyicilerle buluşacak.



2017 yılında 'Mülteci Kadınlar', 2018’de ise ‘Çocuk İşçiler’ konuları kapsamında filmlerin yer aldığı yarışmada bu yıl ise ‘Ayrımcılık’ teması seçildi.



BluTV, kısa film seçkisini genişletiyor!



BluTV’de seyirci ile buluşacak olan seçkide geçtiğimiz üç yılın birincilik ödülü alan filmleri; Mustafa Koray Polat’ın yazıp yönettiği ‘Duvar’, Tolga Özdemir’in imzasını taşıyan ve festivalin ikinci yılında birincilik ödülünü kazanan ‘Nilüfer’ ve üçüncü yılın birincisi Yahya Ozan Çalışkan’ın filmi ‘Gülizar’ izlenebilecek kısa filmler arasında. Aynı zamanda yarışmada finale kalan ve dünya çapında önemli festivallerde gösterilmeye hak kazanan Sabancı Vakfı Kısa Film Platformu filmlerinin tümü de seçki içinde yer alıyor.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin