Blu TV ve Amazon'dan Türk dizileri için flaş işbirliği!

BluTV aracılığıyla Prime Video Almanya ve Avusturya’da izlenebilecek.

Google Haberlere Abone ol
Blu TV ve Amazon'dan Türk dizileri için flaş işbirliği!

Yaklaşık 4 milyon kullanıcıya ulaşan BluTV, uluslararası dijital yayıncılığın en önemli mecralarından Amazon Prime Video ile önemli bir işbirliğine imza attı. ‘Masum’, ‘Bozkır’, ‘Sıfır BirBir Zamanlar Adana’da’ gibi orijinal içerikleriyle beraber Türk televizyonlarının en çok izlenen dizileri de BluTV aracılığıyla Prime Video Almanya ve Avusturya’da izlenebilecek.



BluTV, yaptığı atılımlara bir yenisini daha ekledi. Dünyanın önemli dijital platformlarından Amazon Prime Video ile imza attığı işbirliği çerçevesinde, BluTV Prime Video Channels’ın Almanya ve Avusturya’daki kataloğuna dahil oldu.



‘Masum’, ‘7Yüz’, ‘Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana’da’, ve ‘Bozkır’gibi BluTV’nin orijinal içerikleri, Türk televizyonlarının en çok izlenen dizileri ve beğenilen Türk filmleri, BluTV sayesinde Almanya ve Avusturya’da Amazon Prime Video Channels üzerinden de erişilebilir olacak.



Almanya ve Avusturya’daki Amazon Prime üyeleri, bilgisayarlarından, tabletlerinden, mobil platformlardan, akıllı televizyonlardan ve Amazon Fire cihazlarından BluTV’ye abone olarak sunduğu zengin içeriğe ulaşabilecekler.



Markanın kurucusu Aydın Doğan Yalçındağ, bu önemli işbirliğini şu sözlerle anlattı: “Türk içeriğinin dünyadaki 1 numaralı platformu olma vizyonumuza doğru bir adım daha atmaktan gurur duyuyoruz. BluTV, Amazon ile yaptığı işbirliği sayesinde, Almanya ve Avusturya’da Türkçe konuşan 3,5 milyon kişi için çok daha rahat erişilebilir olacak.”



Blu TV ve Amazon'dan Türk dizileri için flaş işbirliği!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin