Blackberry Z10 akıllı telefon Türkiye'de

Vodafone Türkiye, BlackBerry Z10 akıllı telefonu 28 Şubat’ta müşterileriyle buluşturuyor.

Google Haberlere Abone ol
Blackberry Z10 akıllı telefon Türkiye'de

Gücünü BlackBerry10 işletim sisteminden alan BlackBerry’nin yeni akıllı telefonu BlackBerry Z10, Vodafone Red tarifelerinde farklı ödeme seçenekleriyle sunuluyor. Vodafone’lular 28 Şubat’tan ititbaren BlackBerry Z10’a tarifeye ek ayda 49 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilecek.



 BlackBerry 10’un öne çıkan özellikleri şöyle:

 

BlackBerry Hub (BlackBerry Merkezi), BBM mesajlarınız ve sosyal medya hesaplarınıza dair bildirimler de dahil olmak üzere kişisel ya da işe dair tüm iletişiminizi tek bir yerden yönetmenizi sağlayan ve “Peek (Göz Atma)” özelliği ile sizin için önemli olan her şeye tek bir parmak hareketi ile göz atmanızı sağlayan bir iletişim merkezi.



Daha hızlı ve hatasız bir yazım deneyimi sağlamak amacıyla kendini sürekli olarak kullanıcıya adapte eden, hangi kelimeleri nasıl kullandığınızı anlayıp onları size öneren bir klavye.



TimeShift (Zaman Kaydırma) özelliği, kalabalık bir grup fotoğrafındaki herkesi gözleri açık ve gülümserken fotoğraflayabilmenizi sağlayan bir kamera özelliği.  Story Maker ise (Hikaye Yaratıcısı), fotoğrafları ve videoları, müzik ve çeşitli efektler ile harmanlayarak HD kalitesinde bir film yaratma ve onu anında paylaşma imkanı sağlıyor.

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

 

“Vodafone Türkiye olarak, abonelerimize dünya kalitesinde son teknolojileri Vodafone farkıyla eşit şekilde ve kolaylıkla erişmelerini ve kullanabilmelerini sağlamak adına bir süre önce Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu ACAİP’i hayata geçirdik. Vodafone’da, ihtiyaca en uygun akıllı telefonu seçmek, almak ve kullanmaya başlamak ACAİP kolay diyoruz. Şimdi de ACAİP Plan kategorisi altında BlackBerry’nin merakla beklenen yeni BlackBerry Z10’u bugün abonelerimizle buluşturuyoruz. BlackBerry Z10’u Red tarifeleri ile alanlar Red Dünyası’nın hayatlarını kolaylaştıran hizmetlerinden ve özel olduklarını hissettiren fırsatlarından faydalanabilecekler.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin