BKM yapımı Aykut Enişte 2 bugün seyirciyle buluşuyor

Yapımını BKM’nin üstlendiği, yönetmeliğini Onur Bilgetay’ın yaptığı ‘Aykut Enişte 2’ uzun bekleyişin ardından bugün vizyona giriyor... Sinema salonlarını kahkahalarla çınlatmaya hazırlanan Aykut Enişte 2’de, Gülşah’la evlenmek için gün sayan Aykut; Atabeyoğlu Ailesi’nin hayırsız damadı, müstakbel bacanağı Talat’ın ortaya çıkması ile kendini hiç istemediği bir maceranın ortasında buluyor.

Google Haberlere Abone ol
BKM yapımı Aykut Enişte 2 bugün seyirciyle buluşuyor

Yapımını BKM’nin üstlendiği, yönetmeliğini Onur Bilgetay’ın yaptığı ‘Aykut Enişte 2’ uzun bekleyişin ardından bugün vizyona giriyor.

Sinema salonlarını kahkahalarla çınlatmaya hazırlanan Aykut Enişte 2’de, Gülşah’la evlenmek için gün sayan Aykut; Atabeyoğlu Ailesi’nin hayırsız damadı, müstakbel bacanağı Talat’ın ortaya çıkması ile kendini hiç istemediği bir maceranın ortasında buluyor.

TALAT ENİŞTENİN GELİŞİ ORTALIĞI KARIŞTIRIYOR

Beklenmedik bir gelişme tüm planları alt üst ediyor: Atabeyoğlu Ailesi’nin hayırsız damadı,  ailenin eski eniştesi Talat (Hakan Yılmaz) ortaya çıkıyor ve Aykut ve Gülşah’ın düğününe sayılı günler kala işleri karıştırıyor. Aykut iyi niyeti ve saflığı yüzünden başına açılan belalardan kurtulabilecek mi? Yoksa Gülşah’ı kaybetmek üzere mi? Bir ailede iki enişte olursa neler olur?

MUHTEŞEM KADROYA YENİ İSİMLER EKLENDİ

Komedinin sinemalara dönüşünü müjdeleyen ‘Aykut Enişte 2’nin kadrosunda Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz, Müfit Kayacan, Lale Başar, Selen Domaç, Mekin Sezer, Nezaket Erden, Ecrin Moğultay, Güler Ökten, Ahmet Ak, Ali İpin, Ali Çelik, Oğuz Kara, Kerim Ertekin yer alırken, filmin senaryosunu Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali’yle birlikte kaleme aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin