BJK TV’nin yeni merkezi açıldı!

Fikret Orman, BJK TV’nin yeni merkezinin açılış törenine katıldı.

Google Haberlere Abone ol
BJK TV’nin yeni merkezi açıldı!

BJK TV’nin Vodafone Park’taki yeni merkezinin açılış törenine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın yanı sıra; Sayman, Mali İşler ve Finanstan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berk Hacıgüzeller, Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mican, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, Transfer Komitesi ve Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, BJK TV Genel Müdürü Bülent Ülgen, Yönetim kurulu eski üyelerinden Reha Muhtar, Kongre Üyeleri ve kulüp çalışanları ile çok sayıda basın mensubu katıldı.



"BJK TV’nin yeni merkezi açıldı!" Galerisine Göz At



BJK TV’nin yeni merkezi açıldı!



Başkan Fikret Orman, hayırlı olsun temennisinde bulunarak alkışlar eşliğinde açılış kurdelesini kesti. Kurdele kesiminin ardından BJK TV’nin HD görüntü altyapısına kavuşan yeni stüdyolarını gezen Orman, daha sonra üstünde BJK TV logosu bulunan pastayı kesti.




Vodafone Park’a taşınan BJK TV’nin yeni merkezinin resmi açılışı; Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Berk Hacıgüzeller, Hüseyin Mican, Candaş Tolga Işık ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile eski yöneticilerimizden Reha Muhtar ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı pic.twitter.com/BqHSv0YmCw


— Beşiktaş JK (@Besiktas) 27 Mart 2018





 


Melike Saied (@melikesaied)'in paylaştığı bir gönderi (Mar 27, 2018 at 5:51öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin