Bitcoin'de grafik yön değiştirdi! Bitcoin ve Ethereum ne kadar? İşte diğer altcoinlerle ilgili son gelişmeler

Geçtiğimiz hafta ani bir şekilde 52 bin dolar seviyelerinden 43 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin, yatırımcısını büyük kayıplara uğrattı. Bunun ardından hızlı bir toparlanma sürecine giren Bitcoin, hafta başından bu yana 46 bin seviyelerinden işlem gördü. Uzmanların 47 bin doları direnç noktası olarak belirtmesinden sonra ise dün BTC direnç sınırını geçti. Gece saatlerinde ise 48 bin dolara yükselen Bitcoin, yükselişine devam ediyor. Peki, Bitcoin ve Ethereum ne kadar?

Google Haberlere Abone ol
Bitcoin'de grafik yön değiştirdi! Bitcoin ve Ethereum ne kadar? İşte diğer altcoinlerle ilgili son gelişmeler

Kripto para piyasasının devi Bitcoin, geçtiğimiz hafta yüzde 20’ye yakın bir değer kaybı yaşamasının ardından toparlanma sürecine girdi. 52 bin dolardan 43 bin dolara düşen Bitcoin, 47 bin dolar seviyelerine tırmandı. Dün gece saatlerinde ise grafik bir anda yön değiştirdi. 7 Eylül günü yaşanan kaybın ardından bir süredir durağan bir şekilde hareket eden Bitcoin, dün gün içerisinde 48 bin dolar seviyesini aştı.

Bitcoin'deki yükseliş eğrisi kripto para piyasasının öncü coinlerinden Ethereum ve Solana'yı da etkiledi. Ethereum ve Solana'da da grafik yukarı doğru bir hareket sergiledi.

BİTCOİN NE KADAR?

Bitcoin'de grafik yön değiştirdi! Bitcoin ve Ethereum ne kadar? İşte diğer altcoinlerle ilgili son gelişmeler

44 bin dolar seviyesinden başladığı yükselişi sürdüren Bitcoin bugün yüzde 1.27 yükselişle 47.983.12 doları gördü, son 7 günlük kayıplarını da sildi.

ETHEREUM NE KADAR?

Bitcoin'de grafik yön değiştirdi! Bitcoin ve Ethereum ne kadar? İşte diğer altcoinlerle ilgili son gelişmeler - Resim : 2

Ethereum bugün yüzde 6.24 yükselişle 3.620.52 dolardan işlem görüyor. Son 7 günlük yükselişi ise artıya geçerek yüzde 3.95 oldu.

RİPPLE NE KADAR?

Bitcoin'de grafik yön değiştirdi! Bitcoin ve Ethereum ne kadar? İşte diğer altcoinlerle ilgili son gelişmeler - Resim : 3

Güne $1,1163 ile başlayan Ripple, bugün itibarıyla %2,02 artışla $1,1120 seviyesinde bulunuyor.

SOLANA NE KADAR?

Bitcoin'de grafik yön değiştirdi! Bitcoin ve Ethereum ne kadar? İşte diğer altcoinlerle ilgili son gelişmeler - Resim : 4

Güne $158,0200 ile başlayan Solana, bugün itibarıyla %0,47 artışla $157,6200 seviyesinde bulunuyor.

DOGE NE KADAR?

Bitcoin'de grafik yön değiştirdi! Bitcoin ve Ethereum ne kadar? İşte diğer altcoinlerle ilgili son gelişmeler - Resim : 5

Dogecoin ise kan kaybetmeye devam ediyor. Son 24 saatte yüzde 1.15 değer kazanmasına rağmen haftalık bazda yüzde 4.41 değer kaybıyla 0.2443 cent'ten işlem görüyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin