Bisikletiyle dünya turuna çıkan Japon turist Elazığ'da dişini fırçalarken bıçaklandı! Nedeni bilinmiyor

12 yıldır bisikletiyle dünyayı gezen Japon turist Şogan Kameda Elazığ’ın Sivrice ilçesinde kamp yaptığı alanda bıçaklandı. 45 yaşındaki adam tedavi altına alındı. Kamp alanında dişlerini fırçalarken kimliği belirsiz bir şüpheli tarafından bıçaklandığını iddia eden turist, "Neden bıçaklandığımı bilmiyorum, Türkiye seyahatim bitti" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bisikletiyle dünya turuna çıkan Japon turist Elazığ'da dişini fırçalarken bıçaklandı! Nedeni bilinmiyor

Japonya’dan bisikletiyle dünya turuna çıkan Shogan Kameda, kamp yaptığı Elazığ’da kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı.


Yaklaşık 12 sene önce bisikletine binen Japon vatandaşı 45 yaşındaki Shogan Kameda, dünya turuna çıktı. Farklı ülkeleri gezdikten sonra Türkiye'ye gelen Kameda'nın, Muş’tan sonraki durağı Elazığ oldu.


Burada Sivrice ilçesinde kamp yapan Kameda, iddiasına göre dişlerini fırçalarken, bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Kameda, yapılan ilk müdahalesinin ardından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bisikletiyle dünya turuna çıkan Japon turist Elazığ'da dişini fırçalarken bıçaklandı! Nedeni bilinmiyor


Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kameda, yapılan ilk müdahalesinin ardından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Kameda'nın uyluk kısmındaki kanama durduruldu ve kasları tedavi edildi.

Tedavisi süren Kameda'nın tetkik sonuçlarına göre taburcu edilmesi bekleniyor. Bu arada polis ekipleri Kameda'yı bıçaklayan kimliği tespit edilen D.B.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan D.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

 

"SAĞLIK DURUMU İYİ"

Kameda'nın sağlık durumu ile ilgili Dr. Noyan Dirlik "Hastamız acil servise cumartesi günü geldi, geldiğinde uyluğunda büyük bir kesik vardı, ciddi bir kanaması vardı ve acil serviste de devam ediyordu. Serviste baktığımızda bacak kasının dış kısmının tamamı kesilmiş ve kanıyordu. Kanaması devam ettiği için acil ameliyathaneye çıkardık. Ameliyathanede kanamasını durdurduk. Acil serviste hemogramı yaklaşık 10'du, ameliyathanede baktığımızda 8'e düşmüştü, normal bir insana göre 5 ünite kan kaybı vardı. Ameliyathanede kanamasını durdurduk, kaslarını tamir ettik. Yarasını temizleyip diktik ve çıkardık. 3 ünite de kan ihtiyacımız oldu. Şu an hasta stabil, hemogramı iyi, takip ediyoruz. Bugün 4'üncü günü. Yarası iyi olursa evine göndermeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Etiketler japon turist yaşam
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin