'Biscolata erkeği'nin dizisinden ilk kareler

İşte, atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan dizinin ilk bölümünden kareler.

Google Haberlere Abone ol
'Biscolata erkeği'nin dizisinden ilk kareler

Oynadığı reklam filmiyle akıllarda 'Biscolata erkeği' olarak kalan İspanyol model Carlos Martin'in başrolünde olacağı 'Yağmurdan Kaçarken' atv'de izleyiciyle buluşuyor.



Aşk, evlilik ve aile ilişkilerini konu alan romantik komedi türündeki dizide Ezgi Asaroğlu (İdil), Ayça Erturan (Lidya), Ali Ersan Duru (Korkmaz), Enise Ütük (Aynur), Furkan Andıç (Harun), Serkan Şenalp (Erdi), Kazım Akşar (Şerif), Ebru Şancı (Ceylan), Aslı Omağ, Gökhan Bekletenler, Melike Emiroğlu, Doğukan Polat, Mehmet Can Diper, Ezgi Tombul, Merve Sarıbaş, Melih Madan, Ceren Yılmaz rolüyle izleyici karşısına çıkacak.



İlk bölümü 30 Mart Cumartesi günü yayınlanacak dizide, Carlos Yılmaz genç ve yakışıklı bir fotoğrafçıdır. Çevresinin ve ailesinin üzerinde kurduğu evlenme baskısından yıllardır kaçarak bekarlığını mutlu mesut yaşamaktayken, güzel ve gizemli İdil'in karşısına çıkmasıyla büyük bir sürpriz yaşar ve hayatında ilk defa aşık olur. Hayat, benzer bir sürprizi de Carlos Yılmaz'ın komşusu Lidya'ya yapar. Lidya'nın kurduğu hayallerin tamamını paramparça eder. Bu sürprizlerin hayatlarının geri kalanını nasıl etkileyeceğini zaman gösterecektir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin