Birkan Sokullu'nun rolü daha önce hangi star isme teklif edildi?

Sinem Kobal ve Birkan Sokullu, 'Gecelerin Ötesi' projesinde tekrar buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Birkan Sokullu'nun rolü daha önce hangi star isme teklif edildi?

Yedi yıl önce "Küçük Sırlar" dizisinde beraber rol alan Birkan Sokullu ile Sinem Kobal, "Gecelerin Ötesi" projesinde tekrar buluştu.



Show TV'nin iddialı dizisi Ethem Özışık'ın kalemi ve Osman Taşçı'nın rejisiyle seyirciyle buluşacak. Rolü için yoğun bir hazırlık programına giren Sinem Kobal'ın beraber yaptıkları çalışmalarda partneri Birkan Sokullu'dan tam not aldığı öğrenildi.



Öte yandan dizi için daha önce yapımcı Timur Savcı'nın Kıvanç Tatlıtuğ'la görüştüğü ve Birkan Sokullu'nun hayat vereceği intikam peşindeki 'Cino' rolünü ona önerdiği konuşuluyor.



Yaz aylarında Savcı'nın Tatlıtuğ'la buluştuğu ve bölüm başına 250 bin TL teklif ettiği dizi piyasasında kulaktan kulağa yayılıyor. Ancak Tatlıtuğ'un teklifi kabul etmediği, dizi tercihini yine yıllardır yol arkadaşlığı yaptığı Ay Yapım'ın patronu Kerem Çatay'dan yana kullandığı belirtildi.



Yakışıklı oyuncu, eğer teklifi kabul etseydi, Fatih dizisinde yurtdışı satışlarıyla beraber bölüm başı kazancı 350 bin TL'ye ulaşan Kenan İmirzalıoğlu'ndan sonra bu sezon en çok kazanan ikinci oyuncu olacaktı. Kıvanç Tatlıtuğ, yakında Akbank reklamlarında beraber çalıştığı yönetmen Bora Egemen'le film çekecek. Yalnız bir baba ve onun oğluyla duygusal hikayesini anlatan filmde Tatlıtuğ'un rol arkadaşlarının kimler olacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin