Birgün'den Can Dündar açıklaması

Milliyet Gazetesi'ndeki yazılarına son verilen Can Dündar Birgün'de yazacak mı? Gazeteden, Medyatava'ya Can Dündar açıklaması geldi.

Google Haberlere Abone ol
Birgün'den Can Dündar açıklaması

Birgün Gazetesi yazarlarından Doğan Tılıç bugünkü köşesinde kaleme aldığı yazısında, “Bu arada köşeme de bir Can dost bakacak. Can Dündar” diyerek şöyle devam etti: “Galiba dünyada ilk kez, bir gazeteci, yokluğunda bir dostunun köşesine sahip çıkacak. Yokluğunu hissettirmeyecek. Başka anlamlar yüklemeyin buna. Komşularım hayvanlarıma, bitkilerime el verecek. Can da köşeme! O kadar. (…) Şimdi köşemi bırakıyorum; 5 Eylül’e kadar Can’a!"





Konuyla ilgili olarak Birgün yetkililerinin Medyatava'ya yapmış olduğu açıklama şöyle: "Doğan Tılıç'ın bugün köşesinde de yazdığı gibi Can Dündar, Doğan bey'in köşesinde bir ay boyunca haftada üç gün bizlerle olacak. Haftada üç gün yazacak çünkü Doğan bey'de haftanın üç günü Birgün okuyucuları ile birlikte oluyor. Can Dündar'a teklifimiz açıktır. Kendisine Birgün sayfaları her zaman açıktır. Ümid ediyoruz gelişmelerde bu yönde olacak. Can Dündar ilk yazısını bir iki gün içinde yazacak ve şimdilik bir ay boyunca haftanın üç günü Birgün Gazetesi okurlarıyla olacak."





(C) Medyatava Özel


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin