BirGün gazetesinden çok konuşulacak kapak!

BirGün’ün birinci sayfasında, sadece “Reis mükemmel bir insan” başlığı yer aldı. Gazetenin sağ alt köşesine ise “Bir gün sadece böyle haberler duymamak için bugün BirGün’e abonel ol” notu düşüldü.

Google Haberlere Abone ol
BirGün gazetesinden çok konuşulacak kapak!

BirGün gazetesi, bugün çok konuşulacak bir manşetle okurlarının karşısına çıktı. BirGün’ün birinci sayfasında, sadece “Reis mükemmel bir insan” başlığı yer aldı.

Gazetenin sağ alt köşesine ise “Bir gün sadece böyle haberler duymamak için bugün BirGün’e abonel ol” notu düşüldü.

BirGün gazetesi tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:

"Yeni bir merhaba

BirGün, 17 yıl önce patronsuz ve bağımsız bir gazete olarak hakikati yazmak için yola çıktı. Özellikle son yıllarda, birkaç yayın organı dışında medyanın iktidarın kontrolüne girmesi ve yalanın ‘haber’ adıyla sunulmasıyla gerçek bir demokrasi için bağımsız gazeteciliğin ne denli hayati bir ihtiyaç olduğu görüldü.

Gazetemiz yayın hayatı boyunca karşısına çıkan zorluklara rağmen tüm emek verenlerinin özverisi ve okurlarının dayanışmasıyla ayakta kalmayı başarmasının yanı sıra, patronsuz gazeteciliğin hakikati topluma ulaştırmanın en güvenilir yolu olduğunu da kanıtladı.

Yolumuza aynı anlayışla ama yenilenerek devam etmek istiyoruz. Teknolojik olanaklar hem dünyada hem de Türkiye’de yaşamı büyük bir hızla değiştirirken, bu gelişmelere kayıtsız kalmak mümkün değil. Ancak savunduğumuz gazetecilik, yenilikleri takip etmenin yanında okur dostu ve çağdaş bir yayıncılık anlayışını da inşa etmeyi gerektiriyor. Önümüzdeki dönemde de bu hedefe uygun adımlarla okurlarımızın karşısında olacağız.

REKLAMSIZ HABER HAYAL DEĞİL

Habere reklamdan daha fazla önem veriyoruz.

Reklamın tabiri caizse sağdan soldan fırlayarak okuma faaliyetini sabote ettiği günümüzün dijital medya ortamında, abonelerimize BirGün’ün mobil uygulaması üzerinden reklamsız bir haber okuma deneyimi sunuyoruz. Gürültüden ve dikkat dağıtan unsurlardan uzak bir şekilde haber okumak için gazetemize abone olmanız ve mobil uygulamamızı indirerek sisteme giriş yapmanız yeterli.

FARK YARATAN BİR GAZETECİLİK…

Fark yaratan, özgün ve nitelikli bir gazetecilik için çalışıyoruz.

Bilginin sınır tanımadan ve akılalmaz bir süratle yaygınlaştığı ancak haberlerin basmakalıp olmaktan kurtulamadığı bir medya ortamının içerisindeyiz. Merakı yanıltıcı ve manipülatif sunumlarla suistimal edilen okur, bilgi ihtiyacı konusunda da yeterince doyurulamıyor.

BirGün ise bu ortamda habere ayrılan zamanın kıymetini bilerek, okuyucularına daha zengin ve derinleştirilmiş içerikler sunmayı kendisine görev ediniyor. Gazetemize abone olarak vereceğiniz destek, bizi bu amaç doğrultusunda bir adım daha ileri taşıyacak.

SENİNLE GÜÇLÜ, SENİNLE ÖZGÜR

Bugüne kadar gazetemizin içeriğini ve yayın kanallarını okurlarımızdan aldığımız güçle geliştirdik.

Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.

BirGün; seninle güçlü, seninle özgür"

BirGün gazetesine abone olmak için TIKLAYIN

BirGün gazetesinden çok konuşulacak kapak!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin