Birçok popüler yapımda rol alan son dönemin en popüler oyuncusu Pedro Pascal kazancıyla dudak uçuklattı. Pedro Pascal son olarak The Mandalorian ve The Last of Us dizisinde rol almıştı

Şili asıllı ABD'li oyuncu Pedro Pascal, bu yılın pek çok popüler yapımında yer alarak TV ve sinema izleyicisinin yakından takip ettiği bir isim oldu. Dünyaca ünlü oyuncu Pedro Pascal, kazancıyla dudak uçuklattı.

Google Haberlere Abone ol
Birçok popüler yapımda rol alan son dönemin en popüler oyuncusu Pedro Pascal kazancıyla dudak uçuklattı. Pedro Pascal son olarak The Mandalorian ve The Last of Us dizisinde rol almıştı

48 yaşındaki ünlü aktör Pedro Pascal’ın, 'The Last of Us' dizisinden bölüm başına 600 bin dolar (yaklaşık 12 milyon TL) kazandığı öğrenildi.

Daily Star’ın haberine göre; ünlü aktörün popülerliği ve net değeri, Nicolas Cage ile birlikte rol aldığı 'The Unbearable Weight of Massive Talent'tan 'Game of Thrones'a, 'The Last of Us'tan 'The Mandalorian'a kadar birçok dizi ve filmde yer almasıyla yükselişe geçti.

Pascal’ın son olarak 'The Last of Us'tan bölüm başına 600 bin dolar (12 milyon TL) kazandığı ve dizi için toplam kazancını 5.4 milyon dolar'a (104 milyon TL) çıkardığı bildirildi.

TOPLAM SERVETİ 10 MİLYON DOLARDAN FAZLA

'The Mandalorian'dan kazandığı ücret tam olarak bilinmese de bölüm başına 400.000 - 500.000 dolar (8 - 10 milyon TL) arasında bir miktar aldığı tahmin ediliyor.

Celebrity Net Worth’a göre; Pascal’ın varlıklarının yaklaşık 10 milyon dolar (192 milyon TL) olduğu değerlendiriliyor, ancak yeni projelerine başladığından beri daha da artmış olması tamamen mümkün.

Wired ile yaptığı bir röportajda Pascal, kariyerinin ilk dönemleri hakkında, “Sürekli çalışıyordum ve bu çok tipik bir şekilde tam bir mücadeleydi” diye konuşurken ünlü olduktan sonra “Evet, paramı alıyorum. Yatağımın her yerine yaydım ve içinde yuvarlandım.” şeklinde esprili bir açıklamayla da gündeme gelmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin