Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin formatı değişti: Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman başlıyor? Kıbrıs Zafere Doğru konusu ve oyuncu kadrosu!

TRT 1’in yeni dizisi Kıbrıs Zafere Doğru, izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Tarihi dizileri ile öne çıkan TRT, geçtiğimiz sezon “Bir Zamanlar Kıbrıs” adıyla izleyici karşısına çıkan dizinin formatını değiştirdi. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, yeni sezonda yoluna “Kıbrıs Zafere Doğru” ismiyle devam edecek. Başrollerinde Ahmet Kural, Gülper Özdemir, Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan gibi isimlerin yer aldığı Kıbrıs Zafere Doğru, yeni bölümü ile ilk kez Cuma akşamı ekranlara geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin formatı değişti: Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman başlıyor? Kıbrıs Zafere Doğru konusu ve oyuncu kadrosu!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin, yeni sezonda formatı değişti. Artık yoluna “Kıbrıs Zafere Doğru” ismi ile devam edecek olan dizinin başrollerinde Pelin Karahan, Ahmet Kural ve Serkan Çayoğlu gibi isimler yer alıyor. Geçtiğimiz sezon izleyici tarafından beğeni ile takip edilen Kıbrıs Zafere Doğru dizisi, ikinci sezonunda “Erenköy Direnişi”ni konu edinecek. Peki, Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman başlıyor? İşte Kıbrıs Zafere Doğru konusu ve oyuncu kadrosu!

KIBRIS ZAFERE DOĞRU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin formatı değişti: Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman başlıyor? Kıbrıs Zafere Doğru konusu ve oyuncu kadrosu!

Yeni bölümlerinin ekrana gelmesi beklenen “Bir Zamanlar Kıbrıs” dizisinin formatı değişti ve dizi yoluna  yeni sezonda “Kıbrıs Zafere Doğru” olarak devam edecek.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin formatı değişti: Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman başlıyor? Kıbrıs Zafere Doğru konusu ve oyuncu kadrosu! - Resim : 2

İkinci sezonunda tarihi gerçekler çerçevesinde, “Erenköy Direnişi”nin ekrana geleceği dizinin yeni tanıtımı da yayınlandı.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin formatı değişti: Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman başlıyor? Kıbrıs Zafere Doğru konusu ve oyuncu kadrosu! - Resim : 3

Yayınlanan tanıtımda Erenköy’ün düşmemesi için verilen zorlu mücadele ekranlara geldi. Çekimleri Kıbrıs’ta devam eden dizi; güçlü oyuncu kadrosu, sarsıcı hikayesi ve başarılı prodüksiyonuyla yeni sezona da damgasını vuracak.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin formatı değişti: Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman başlıyor? Kıbrıs Zafere Doğru konusu ve oyuncu kadrosu! - Resim : 4

Kıbrıs Zafere Doğru, 15 Ekim Cuma günü TRT ekranlarında izleyici ile buluşacak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kıbrıs Zafere Doğru (@kibrisdizisitrt)'in paylaştığı bir gönderi

KIBRIS ZAFERE DOĞRU KONUSU

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin formatı değişti: Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman başlıyor? Kıbrıs Zafere Doğru konusu ve oyuncu kadrosu! - Resim : 5

Kıbrıs: Zafere Doğru (eski adıyla Bir Zamanlar Kıbrıs) konusu; Rauf Denktaş, Makaryos tarafından adadan sürgün edilmiş, Kıbrıs’a alınmamaktadır. Denktaş, yanında TMT’nin efsane bayraktarı, komutan Ali Rıza Vuruşkan ile birlikte gizlice deniz yoluyla adaya girer. Diğer tarafta ailesine kavuşmuş olan Kemal Dereli, artık tam anlamıyla mücahit olmaya hazırdır.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin formatı değişti: Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman başlıyor? Kıbrıs Zafere Doğru konusu ve oyuncu kadrosu! - Resim : 6

Gizemli bir törenle TMT yemini eden Kemal ve Derviş, Ankaralı ile gizli görevlerine başlar. Nişanlısı Ayşe’nin Kıbrıs’a geldiğinden habersiz Ankaralı, Mücahit Kemal ve yeni mücahitlerden oluşan ekip ayrılmaz bir operasyon takımıdır.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin formatı değişti: Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman başlıyor? Kıbrıs Zafere Doğru konusu ve oyuncu kadrosu! - Resim : 7

Tarihe geçen bir direniş gösteren bu 713 kişilik mücahit topluluğu, kendilerini dört taraftan sarmış 15 bin düşmana karşı savaşacak, bir direniş destanı yazacaktır. Onlara katılıp son darbeyi indirecek olan Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel ise Türkiye’den gelen 64 savaş jeti ile Rum tarafını bombardımana tutup Türkiye’nin ilk hava şehidi olarak yürekleri dağlayan bir ölümle tarihe kahraman olarak geçecektir.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU YENİ SEZON

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin formatı değişti: Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman başlıyor? Kıbrıs Zafere Doğru konusu ve oyuncu kadrosu! - Resim : 8

Kıbrıs’ın, Çanakkale Destanı olarak tarihe geçen “Erenköy Direnişi”nin ekranlara geleceği yeni sezonun ilk tanıtımında; üniversite öğrencilerinin ve Kıbrıslı mücahitlerin zor koşullar altında verdiği büyük mücadele ekrana geldi. Kıbrıs Türklerinin varoluş ve özgürlük mücadelesini, tarihi olaylar çerçevesinde ekrana yansıtan “Kıbrıs Zafere Doğru” Türkiye’nin ilk hava harp şehidi Kahraman Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel’in yürekleri dağlayan tarihe geçiş hikayesini anlatacak.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU OYUNCULARI

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin formatı değişti: Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman başlıyor? Kıbrıs Zafere Doğru konusu ve oyuncu kadrosu! - Resim : 9

  • Ahmet Kural - Kemal Dereli
  • Serkan Çayoğlu - Bereli/Ankaralı
  • Pelin Karahan - İnci Dereli
  • Gülper Özdemir - Doktor Ayşe İnan
  • Devrim Saltoğlu - Rauf Denktaş
  • Tayanç Ayaydın - Nikos Sampson
  • Hasan Küçükçetin - Derviş
  • Miray Akay - Pembe Dereli
  • Deniz Baytaş - Sıtkiye Dereli
  • Ahmet Mark Somers - Salahi Dereli
  • Ömer Turan - Bekir
  • Nebil Sayın - Yeoryos Grivas
  • Emre Törün - III. Makarios
  • Hakan Güner - Dr. Fazıl Küçük
  • Yunus Destebaşı - Ahmet Çavuş
  • Bade Arazlı - Mine Dereli
  • Sümeyra Koç - Sandy
  • Rüzgar Irmakoğlu - Müge Dereli
  • Umut Avcı - Şöför Hamit
  • Demir Karahan - Efsane
  • Kemal Uçar - Cengiz Topel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin