Bir Zamanlar Çukurova'ya veda etti! Yeni bölümüyle ne kadar izlendi?

atv'nin perşembe akşamlarına damga vuran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Dizide Hünkar karakterine hayat veren Vahide Perçin, diziden ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bir Zamanlar Çukurova'ya veda etti! Yeni bölümüyle ne kadar izlendi?

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova; Tüm Kişiler ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Üç sezondur, ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşktan yola çıkan hikayeyi ve kahramanlarını bırakmayan izleyici, bu hafta da diziyi zirveye taşıdı.

Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümü, Tüm Kişiler’de %11,11 izlenme oranı ve %26,82 izlenme payı, 20+ABC1’de %9,96 izlenme oranı ve %23,61 izlenme payı alarak birinci oldu. Dizi aynı zamanda sosyal medyanın da en çok konuşanları arasındaydı. Bir Zamanlar Çukurova’nın 70.bölümünde #DevlerinAşkıHünkarFekeli etiketi Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi ve 2. sıraya kadar yükseldi.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ Perşembe gecesine damga vurdu! Üçüncü sezonunda atv ekranında suların hiç durulmadığı ‘Bir Zamanlar Çukurova’, bu defa zamanı durduran bir görüntü ile sona erdi.

Hünkar, Behice’nin bıçak darbeleri ile yere yığıldı.

BEHİCE HÜNKAR’I BIÇAKLADI!

Bir Zamanlar Çukurova’nın 70’inci bölümü dizinin ana karakterlerinden Hünkar Yaman’ın öldürülmesi ile sona erdi! Çukurova’da herkesin kaderini değiştiren oyunu başlatan Hünkar, oyunlarını ortaya çıkardığı Behice’nin bıçak darbeleri ile yere yığıldı!

TAM DA İKİNCİ BAHAR BAŞLAMIŞTI...

Evlatların savaşının biri bitmeden biri başlarken, Çukurova’nın derdi tasası bir türlü bitmezken, Fekeli ve Hünkar, huzuru kendilerinin başlatmasına karar verdiler. Demir, Züleyha, Yılmaz ve Müjgan’ın sulh yapması için, önce kendi hayatlarına kaldıkları yerden devam etmeye, ömürlerinin ikinci baharını birlikte geçirmeye karar verdiler.

FEKELİ’NİN EVLİLİK HABERİ KONAĞINDA SESSİZ BİR BOMBA ETKİSİ YAPTI

Fekeli evlilik kararını kahvaltı sofrasında açıkladığında, mutlulukla karşılandı ve tebrik aldı. Ancak Behice, yeğeni Müjgan’la baş başa kaldığında gerçek yüzünü gösterdi ve evden atılıp, beş parasız kalmak istemediğini dile getirdi.

FİKRET ARTIK ÇUKUROVA’NIN KAHRAMANI!

Fekeli’yi pusu kurup öldürmeye çalışanları konuşturarak Ankaralılar denen grubu ifşa eden, planlarını bozan Fikret, sadece şehrin değil ülkenin gündemine oturdu! Haber bültenlerinde ve gazetelerde övgüyle söz edilen Fikret için şehir kulübünde de valilik tarafından bir tören düzenlendi. Plaketle ödüllendirilen Fikret, amcası Ali Rahmet Fekeli ve oğlu Yılmaz Akkaya ile birlikte gazetecilere gururla poz verdi. Onu ilk tebrik etmeye koşan da Şermin oldu. Ancak Şermin, maalesef Fikret’ten beklediği ilgiyi göremedi.

SEVDA, HÜNKAR’A BİR KEZ DAHA YENİLDİ AMA ZÜLEYHA BUNU TELAFİ ETTİ

Annesi ile barışan Demir, Sevda’yı ziyarete gitmeyip ihtiyaçları için ona zarfla para gönderdi. Zarfı geri yollayan Sevda incinen gururunu toparlamaya çalışırken, ilk darbeyi zarftan haberdar olan Hünkar’dan yedi! Hünkar, zarfı getirip, sanki geçmişin de hesabını kapatarak arkasına bakmadan Sevda’nın evinden ayrıldı.

Çarşıya alışverişe giden Sevda, bir darbe de esnaftan yedi! Hünkar’ı karşısına almak istemeyip Sevda’ya satış yapmayı reddeden kumaşçıya Züleyha haddini bildirdi. İki kadın, tanıdık yaraları ile birbirlerini anladı, anlaştı.

HÜNKAR BEHİCE’NİN SIRLARINI ÖĞRENDİ

Oğluna, Fekeli ile evleneceklerini ve ömürlerinin sonbaharını birlikte geçireceklerini anlatan bir mektup yazdıktan sonra Hünkar, evden ayrıldı.

Behice hakkında yaptırdığı araştırmanın sonuçlarını öğrendikten sonra da Behice ile gizli bir yerde buluştu! Evlilik haberi ile hayal ettiği geleceğin yanına bile yaklaşamayacağını anlayan Behice, maalesef buluşmaya hazırlıklı gelmişti! Konuşmaları, Hünkar’ın aldığı bıçak darbeleri ile sona erdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin