Bir Zamanlar Çukurova'nın Yılmaz'ı 'iyilik' istedi

Atv'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz’ı Uğur Güneş, 10 Kasım’daki doğum günü vesilesiyle Türk Kanser Derneği yararına bağış kampanyası başlattı

Google Haberlere Abone ol
Bir Zamanlar Çukurova'nın Yılmaz'ı 'iyilik' istedi

Atv'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz’ı Uğur Güneş'ten anlamlı hareket...  Oyuncu, 10 Kasım’daki doğum günü vesilesiyle Türk Kanser Derneği yararına bağış kampanyası başlattı ve sevenlerine “Sizden hediye yerine iyilik istiyorum” diye seslendi.

10 Kasım’da yeni yaşını kutlayacak olan ünlü oyuncu, doğum günü vesilesiyle Türk Kanser Derneği yararına bir bağış kampanyası açtı. Güneş, kampanyayı sosyal medya üzerinden duyurdu.

KANSER HASTASI ÇOCUKLARIMIZI HATIRLAYALIM

Uğur Güneş, “ailem” diye seslendiği sevenlerinden kanser hastalarına umut olabilmek adına bağışta bulunmalarını istedi: “Sevgili ailem ve dostlarım. 10 Kasım benim doğum günüm. Sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum. Sizlerden iyilik istiyorum. Türk Kanser Derneği için bir kampanya açtım. Büyük küçük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar beni çok sevindirecek. Kanser hastası çocuklarımızı, arkadaşlarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım. Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin