'Bir Zamanlar Çukurova'da'nın kadın başrol oyuncusu kim oldu?

Tims&B’nin yeni projesi 'Bir Zamanlar Çukurova’da' için start veriliyor.

Google Haberlere Abone ol
'Bir Zamanlar Çukurova'da'nın kadın başrol oyuncusu kim oldu?

Reyting rekortmeni 'Söz' dizisine imza atan Tims&B’nin yeni iddialı projesi “Bir Zamanlar Çukurova’da” için önümüzdeki hafta start veriliyor.



Önce İstanbul’da, ardından Adana’da çekilecek olan, atv'de ekrana gelmesi planlanan dizinin uzun zamandır Adana’da hazırlıkları sürüyordu. Usta yönetmen Faruk Teber’in çalışmalarını yürüttüğü dizinin ilk el sıkışılan oyuncusu Vahide Perçin olmuştu. Usta oyuncunun bölüm başına 100 bin TL alacağı da kulaktan kulağa yayılmıştı. Vahide Perçin’in Adana’da meşhur Aladağ Çiftliği’nin sahibi Hünkâr adlı zengin ve güçlü bir kadına hayat vereceği dizide oğlu Demir rolü için ilk olarak Mehmet Kurtuluş’un adı geçmişti. Daha sonra senaryosu revize edilen dizinin oyuncu kadrosu yeniden yapıldı. Vahide Perçin’in oğlu rolü Murat Ünalmış’ın oldu.



Dizinin dillere destan büyük bir aşk yaşayan genç çifti Züleyha ile Yılmaz rolleri için de uzun bir cast çalışması yapıldı. Sonunda başrol erkek oyuncunun 'İsimsizler'le dikkatleri üzerine çeken Uğur Güneş olduğu öğrenildi.



Başrol kadın yıldız için ise yüzlerce oyuncuyla görüşme yapıldı. Dizide Murat Ünalmış’ın gördüğü an güzelliğinden çok etkilendiği, kendisine yüz vermeyince hislerinin daha da arttığı 'Züleyha Yaman' rolü için aranan ismin Hilal Altınbilek olduğu öne sürüldü.



'Bir Zamanlar Çukurova'da'nın kadın başrol oyuncusu kim oldu?



'Karagül' dizisiyle ünlenen Altınbilek, geçen aylarda Engin Akyürek’le 'Çocuklar Sana Emanet' filminde başrol oynamıştı. Altınbilek’in adı son olarak Avşar Film’in “Gönül Yarası” dizisinde de geçiyordu. Ancak güzel oyuncunun son olarak “Bir Zamanlar Çukurova’da” dizisinin aranan yıldızı olduğu öne sürüldü. 70 yıllarda geçen dizide olaylar, evlilik hayalleri kuran genç bir çiftin başlarına gelen beladan kaçmak için kimliklerini gizleyip kendilerini kardeş olarak tanıtıp Adana’da bir çiftlikle işe girmeleriyle başlıyor.



Birsen ALTUNTAŞ

Birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin