Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız, Bir Zamanlar Kıbrıs... Kıran kırana reyting yarışının galibi kim oldu?

Perşembe akşamlarının iddialı yapımları arasındaki reyting yarışı, her hafta daha da kızışarak devam ediyor... Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız, Bir Zamanlar Kıbrıs dizileri arasında, yine kıran kıran bir reyting yarışı yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız, Bir Zamanlar Kıbrıs... Kıran kırana reyting yarışının galibi kim oldu?

22 Nisan Perşembe günün reyting sonuçları açıklandı... Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız, Bir Zamanlar Kıbrıs dizileri arasında kıran kıran bir reyting yarışı yaşandı.

TİAK verilerine göre;

Total kategorisinde; atv'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova ilk sırada yer alırken, Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız ikinci, atv'nin sevilen programı Esra Erol'da üçüncü, TRT 1'in iddialı dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs ise dördüncü oldu. Total'de beşinci sırada ise Bir Zamanlar Çukurova (Özet) yer aldı.

AB kategorisinde; Camdaki Kız ilk sırada yer alırken, Bir Zamanlar Kıbrıs ikinci, Camdaki Kız (Özet) üçüncü, Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber dördüncü ve Bir Zamanlar Çukurova beşinci oldu.

20+ABC1 kategorisinde ise; Camdaki Kız ilk sırada yer alırken, Bir Zamanlar Kıbrıs ikinci, Bir Zamanlar Çukurova üçüncü, Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber dördüncü ve FOX'un sevilen dizisi Mucize Doktor ise beşinci oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin