Bir Varmış Bir Yokmuş nerede ve ne zaman çekildi. Bir Varmış Bir Yokmuş filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Bir Varmış Bir Yokmuş 2015 Türk yapımı sinema filmidir. Başrollerinde Mert Fırat ve Melisa Sözen yer aldı. Romantik türündeki Bir Varmış Bir Yokmuş filminde aşk hikayesi işlenir. Peki Bir Varmış Bir Yokmuş nerede ve ne zaman çekildi? Bir Varmış Bir Yokmuş filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Bir Varmış Bir Yokmuş filminin konusu ve oyuncuları.

Google Haberlere Abone ol
Bir Varmış Bir Yokmuş nerede ve ne zaman çekildi. Bir Varmış Bir Yokmuş filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Bir Varmış Bir Yokmuş filminde Mert Fırat 'Ozan' Melisa Sözen ise 'Nehir' karakterine hayat verdi. Mert Fırat bu filmde rolü gereği Müslüm Gürses'in 'Nilüfer' adlı parçasını da seslendirdi.

Filmin yönetmenliğini İlksen Başarır üstlenirken senaristliğini ise İlksen Başarır ile Mert Fırat yaptı.

Peki Bir Varmış Bir Yokmuş nerede ve ne zaman çekildi? Bir Varmış Bir Yokmuş filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Bir Varmış Bir Yokmuş filminin konusu ve oyuncuları.

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Anaokulu öğretmeni olan Nehir, bir gün tesadüfen bir şarkı dinler ve dinlediği şarkı genç kadını derinden etkiler. Nehir şarkıyı o kadar çok beğenir ki notaların ardından, şarkıyı yapan müzisyenin peşine düşmeye karar verir... Yolun sonundaysa şarkının sahibi olan Ozan'ı bulur. Ama Ozan hayatında yaşadığı derin bir travma yüzünden ve adeta çıkmaz bir sokak gibidir... Bir tarafın kararlılığı ile diğer tarafın bocalamaları arasında sıkışıp kalan bu ilginç aşk hikayesi, acaba mutlu sonlu bir masala bağlanbilecek midir...

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Mert Fırat - Ozan
Melisa Sözen - Nehir
Hare Sürel
Derya Durmaz
Mustafa Uzunyılmaz
Göktay Tosun
Judith Liberman
Onur Şirin
Anıl Altınöz

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ FİLMİNİN IMDB PUANI KAÇ?

Bir Varmış Bir Yokmuş filminin IMDB puanı 10 üzerinden 5.5 olarak belirlendi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin