Bir ünlü isim daha Türkiye'den ayrılma kararı aldı. Erdem Baş ve Meltem Cumbul'dan sonra Yasemin Hadivent de gidiyor

Türkiye'den ayrılma kararı alan ünlüler kervanına bir isim daha katıldı. Yakın zaman için Erdem Baş ve Meltem Cumbul Türkiye'den taşınmıştı. Yasemin Hadivent de Türkiye'den Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınma kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Bir ünlü isim daha Türkiye'den ayrılma kararı aldı. Erdem Baş ve Meltem Cumbul'dan sonra Yasemin Hadivent de gidiyor

Türkiye'de sevilen dizilerde rol alan ünlü oyuncular Erdem Baş ve Meltem Cumbul'un geçtiğimiz aylarda Türkiye'den ayrıldıklarını açıklamaları büyük yankı uyandırmıştı. Bir ünlü oyuncu daha yurtdışına taşınma kararı aldı.

Bir ünlü isim daha Türkiye'den ayrılma kararı aldı. Erdem Baş ve Meltem Cumbul'dan sonra Yasemin Hadivent de gidiyor

BUNDAN SONRA ABD'DE YAŞAYACAK

Snob Magazin'de yer alan habere göre; 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk', 'Arka Sıradakiler' ve 'Sevda Çiçeği' gibi sevilen dizilerden tanıdığımız oyuncu Yasemin Hadivent, işi gereği bir süre yaşamını ABD'de sürdüreceğini söyledi.

Bir ünlü isim daha Türkiye'den ayrılma kararı aldı. Erdem Baş ve Meltem Cumbul'dan sonra Yasemin Hadivent de gidiyor - Resim : 2

"TAMAMEN TERK ETMEM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Bu kararı vermenin kolay olmadığını belirten Hadivent, "Hayat böyle; bazen insanın mümkünü çareleri kesilir, kendini hiç bilmediği bir yere sürgün etmekten başka çıkış yolu bulamayabilir. Elbette ülkeyi tamamen terk etmem söz konusu değil. Köklerim burada, ailem, kedim burada. Memleketimi seviyorum. Çok özleyeceğimi biliyorum. En kısa zamanda dönebilmek umuduyla gidiyorum." dedi.

YASEMİN HADİVENT KİMDİR?

Yasemin Hadivent, 6 Haziran 1982 yılında Sofya Bulgaristan'da dünyaya gelmiştir. Annesi Bulgaristan Türklerinden babası İran Azerilerindendir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Türkiye'nin Yıldızları adlı oyunculuk yarışmasında birinci olan Yasemin Hadivent, oyunculuk kariyerine 2003 yılında Rabia adlı dizide canlandırdığı Rum kızı Aliki rolü adım atmıştır.

Yasemin Hadivent Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinde Fadime karakterine hayat verdi. Yasemin Hadivent, 1.73 metre boyunda, 55 kilo ve İkizler burcudur.

Yasemin Hadivent'in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Kuzey Yıldızı: İlk Aşk (Fadime) (TV Dizisi)

2016 – Melek İle Serhat (TV Dizisi)

2015 – Nizama Adanmış Ruhlar (Şehnaz) (TV Dizisi)

2010 – Arka Sıradakiler (Sevda) (TV Dizisi)

2008 – Avrupa Yakası (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

2007 – Hayal ve Gerçek (Hayal) (TV Dizisi)

2006 – Sevda Çiçeği (Leyla) (TV Dizisi)

2006 – Selena (Kedi Kız) (TV Dizisi)

2005 – Deli Duran (Prenses Cazibe) (TV Dizisi)

2004 – Cennet Mahallesi (Hemşire) (TV Dizisi)

2003 – Rabia (Rum kızı Aliki) (TV Dizisi)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin