Bir tweet attı, TRT'deki işinden oldu

TRT'de çalışan spor muhabirinin işine son verildi.

Google Haberlere Abone ol
Bir tweet attı, TRT'deki işinden oldu

TRT'de çalışan spor muhabiri Murat Bereket, Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin'e 'Fenerli' dediği için işten atıldığını ileri sürdü.



Bereket, TRT'deki işini kaybetmesini ve yorumcular Sinan Engin ile Rasim Ozan Kütahyalı'ya dava açacağını şu tweet'leriyle duyurdu:



"Sinan Engin ve Rasim Ozan Kütahyalı ikinize de suç duyurusunda bulunuyorum dün TRT Spor Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör'ü arayacağınız söyleyip beni işimle tehdit ettiniz ve bugün işimden gönderildim NEDEN mi attığım twit yüzünden ikinizle de mahkemede hesaplaşıcam ayrı ayrı. Tehditlerinizle ancak korkakları susturabilirsiniz maddi manevi tazminatları ikinizi de kuruşu kuruşuna ödeticem. Bir laf da beni bir twitle gönderen Nasuhi Güngör Başkanıma yazdığım twit "Sinan Engin çok büyük fenerli" fikrimin arkasındayım. Konuyla alakalı son twitim; Bugune kadar kurumumdan sosyal medya ile ilgili en ufak bir uyarı bile almadım, işim ile de alakalı sadece övgü ve daha iyisini yapabilmek için tavsiye ve destek aldım, mesai arkadaşlarım ve Allah şahidimdir. Sinan Engin o kadar mert  ki dünkü yayında Nasuhi Güngör'e gider yapıp beni işimle tehdit etmedi ROK da "Nasuhi'yi ara" demedi canlı yayında. Dünkü yayın ortadır izleyin görün beni kimse aradı demedim Nasuhi Güngör'ü arayacaklarını söyledim kendi ağızlarından. Son söz mahkemede hesaplaşıcaz."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin