Bir şüpheli kadın ölümü daha. Ordu'da köprüden düştüğü söylenen kadın için soruşturma başlatıldı

Ordu'da arabada otururken dışarı çıktığı ve köprüden düştüğü iddia edilen Gülseren Ateş isimli kadın, hastaneye kaldırıldı ancak yaşamını yitirdi. Ateş'in ölümü şüpheli bulunduğu için polis soruşturma başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Bir şüpheli kadın ölümü daha. Ordu'da köprüden düştüğü söylenen kadın için soruşturma başlatıldı

Ünye ilçesinde İddiaya göre, sabah saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiren Gülseren Ateş, arabada oturdukları sırada dışarı çıktı ve bu sırada köprüden aşağı düştü.

Ağır yaralanan kadın, bir arkadaşının yardımıyla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ateş, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olayın yaşandığı bölgede Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaptı.

Kadının ölümünü şüpheli bulan polis ekipleri, olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı.

Kadının cenazesi otopsi için Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TÜRKİYE'DEKİ KADIN CİNAYETLERİ

Kadın cinayetleri, kadınların yaşamlarına son veren vakalardır ve genellikle cinsiyete dayalı şiddetin bir sonucu olarak ortaya çıkar. Türkiye, kadın cinayetleriyle mücadelede önemli zorluklarla karşılaşan bir ülkedir. Bu konuda birçok sivil toplum kuruluşu, hükümet ve aktivist, kadın cinayetlerinin önlenmesi ve faillerin adalete teslim edilmesi için çeşitli çalışmalar yürütmektedir.

Türkiye'de kadın cinayetleri, toplumsal cinsiyet eşitsizliği, kadına yönelik şiddet, aile içi şiddet ve benzeri faktörlerle ilişkilidir. Hükümet, bu konuda farkındalığı artırmaya ve mevzuatı güçlendirmeye yönelik adımlar atmış, ancak sorunun tamamen çözülmesi için daha fazla çaba gerekmektedir.

Bir şüpheli kadın ölümü daha. Ordu'da köprüden düştüğü söylenen kadın için soruşturma başlatıldı - Resim : 2

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin