'Bir Milyon Kimin'de yarışacak milyoner adayları belli oldu!

45 bin kişinin başvurduğu yarışma programında yarışacak 19 kişi belirlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Bir Milyon Kimin'de yarışacak milyoner adayları belli oldu!

Show TV'de ilk bölümü Cuma akşamı ekrana gelecek yarışma programı 'Bir Milyon Kimin'de eleme heyecanı yaşandı. 



Toplam 13 bölüm yayınlanacak ve yılbaşı gecesi gerçekleşecek finali ile bir milyon liralık ödülün sahibine verileceği yarışma adayların belirlendiği elemeler boyunca jüri üyelerine ve izleyenlere bazen eğlenceli bazen zor  anlar da yaşattı.



Okan Bayülgen’in yarışmanın İstanbul elemelerinde sorduğu "Avrupalıların sakalının kızıla çalması nedeniyle Barbarossa (Kızıl Sakal) olarak adlandırdığı, Preveze Deniz Savaşında kaptan-ı derya olarak Haçlı donanmasını yenilgiye uğratan Osmanlı denizcisi kimdir?" sorusuna bir türlü cevap veremeyen yarışmacıya jüri üyeleri Okan Bayülgen, Bülend Özveren ve Gülben Ergen’in yardım çabaları, eleme yayınlarının en çok konuşulan konusu oldu.



Yine bir yarışmacı karşısında birbirleriyle tartışmaya giren Jüri Üyeleri Okan Bayülgen ve Gülben Ergen arasında yaşanan "Ben Kurabiye değilim!" polemiği de sosyal medyayı meşgul etti.



Okan Bayülgen, Bülend Özveren ve Gülben Ergen'in jüri üyesi olduğu yarışmanın ilk bölümü 18 Ekim Cuma akşamı Show TV'de yayınlanacak. 19 kişi, her hafta kendilerine daha önce verilen kitaptaki 10 bin sorunun cevaplarını doğru bilerek, milyoner olmaya çalışacaklar.



İşte, elemelerden görüntüler:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin