Bir marka daha akıllı telefon pazarına giriyor

Gigaset, mobil cihaz pazarına odaklanarak ürün portföyünü genişleteceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Bir marka daha akıllı telefon pazarına giriyor

DECT telefon sektörü ve tüketici elektroniği sektöründe faaliyet gösteren Gigaset, akıllı ev çözümleri ve mobil cihaz pazarına odaklanarak ürün portföyünü genişleteceğini açıkladı. Gigaset yeni akıllı telefonu ile bu yılın sonunda pazara girmeyi hedefliyor.



Gigaset, Alman mühendisliği ile deneyimini buluşturduğu yeni akıllı telefonu ile 2015 yılının sonunda pazara girmeyi hedefliyor.



Şirket, iletişim sektöründe 160 yılı aşkın uzmanlık ve deneyimini Android işletim sistemine sahip akıllı ev telefonu, üst segment cihazları, bütün ev cihazlarının birbirleriyle entegre çalıştığı yeni ürün gamının yanı sıra akıllı telefon pazarıyla büyüme ve kârlılığına katkı sağlamayı hedefliyor.



Gigaset CEO’su Fränkl: Akıllı ürün teknolojilerinde parlak bir dönem başlatacağız



Gigaset’in, İngiltere’nin geleneksel Kraliyet Yarışı Royal Ascot’a sponsor olduğu etkinlikte konuşan Gigaset CEO’su Charles Fränkl, mühendislik, telekomünikasyon çözümleri, üretim cihazları ve tüketici elektroniğindeki deneyimleriyle modern teknolojileri harmanlayarak, akıllı ürün teknolojilerinin gelişiminde parlak bir dönem başlatacaklarını söyledi. “Entegre dijital bir şirket olarak akıllı ürünler teknolojisini kullanmaya başladığımız şu dönem Gigaset için oldukça heyecan verici. Akıllı telefonların da dahil olduğu akıllı cihazlar ile stil ve kaliteyi tüketicilerimizle buluşturmak mutluluk verici” diye konuşan Fränkl, sözlerini şöyle sürdürdü:



“Pazardaki lider ürünlerimizin yanı sıra yapmış olduğumuz prestijli Ascot işbirliğimiz ile ‘Wherever you go to life’ mesajımızdaki gibi hayatın her alanında Gigaset’in bilinirliliğini artıracağız. Bu yeni dönemin bir parçası olarak, İngiltere’nin geleneksel Kraliyet Yarışı Royal Ascot’un 5 yıllık resmi ortağı olduğumuzu da duyurduk. Asla yılmadan kültür mirasını ve en önemli değerleri koruma tutkusu ile ortak paydada buluşan teknoloji markası Gigaset ve asil at yarışı Royal Ascot mükemmelliklerle dolu zengin tarihleriyle kendi alanlarında ileri görüşlü lider konumundalar. Gigaset ile tüketici elektroniği sektöründe bir ilk olan bu ortaklık aynı zamanda Ascot için de yeni fırsatlar yaratacak.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin