Bir kadın cinayeti daha: Cani koca boşanma aşamasında olduğu kadına kurşunlar yağdırdı!

Türkiye'de bir kadın daha cinayete kurban gitti. Esenler'de boşanma aşamasında olan koca, barışma teklifini kabul etmeyen eşi C.S.’ye kurşun yağdırdı. C.S. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Şüpheli sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Google Haberlere Abone ol
Bir kadın cinayeti daha: Cani koca boşanma aşamasında olduğu kadına kurşunlar yağdırdı!

Esenler’de boşanma aşamasında olduğu eşine konuşma bahanesiyle yaklaşan koca, barışma teklifini kabul etmeyen eşi C.S.’ye kurşun yağdırdı. C.S. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, kısa sürede İpekyolu Caddesi'nde yakalanan zanlı gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Olay, saat 00.30 sıralarında Turgutreis Mahallesi 514 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, boşanma aşamasında olduğu eşi C.S. ile sokakta tartışmaya başlayan kişi, tartışmanın büyümesiyle yanında taşıdığı silahıyla eşine kurşun yağdırdı. 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan C.S., ambulansla hastaneye kaldırıldı. C.S., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Olayın ardından kaçan Serdar S, polis ekiplerince İpekyolu Caddesi'nde aracında kullandığı silahla yakalandı.

Hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Canan S'nin cenazesi ise Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alındı.

Canan S'nin cenazesinin Samsun'un Alaçam ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

ABLASINA MESAJ ATMIŞ

Canan S'nin ablası Ülkü Uz, Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere, Serdar S'nin olayın ardından WhatsApp'tan kendisine "Canan öldü" şeklinde mesaj attığını söyledi.

Uz, ikilinin sürekli kavga ve tartışma halinde olduklarını anlatarak, bir yeğeninin de amcasının istismarına uğradığını öne sürdü.

Olayı kendilerine çok geç söyleyen kardeşinin bu nedenle Ankara'ya gittiğini, bir süre kadın sığınmaevinde kaldığını belirten Uz, şüpheli Serdar S, hakkında ise uzaklaştırma kararı bulunduğunu savundu.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin