Bir grup vatandaşın İstanbul'da Kuveytlilere saldırdığı iddiası... Valilik: Görüntüler iki ay önce çekildi, olay turistler arasında oldu

Sosyal medya mecralarında İstanbul'da bir grup Türk’ün Kuveytli olduğu söylenen bir Körfez vatandaşına saldırdığı yönündeki görüntülere ilişkin İstanbul Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada görüntülerin 2 ay önce çekildiği, olayın 3 turist arasında meydana geldiği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Bir grup vatandaşın İstanbul'da Kuveytlilere saldırdığı iddiası... Valilik: Görüntüler iki ay önce çekildi, olay turistler arasında oldu

Sosyal medya platformlarında “İstanbul'da bir grup Türk, Kuveytli olduğu söylenen bir Körfez vatandaşına saldırdı' başlığıyla paylaşımlar yapılmıştı. Söz konusu görüntülere ilişkin olarak İstanbul Valiliği tarafından açıklama yapıldı.

Olayın 2 ay önce 3 turist arasında gerçekleştiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 “Sosyal medya mecralarında 'İstanbul'da bir grup Türk, Kuveytli olduğu söylenen bir Körfez vatandaşına saldırdı' başlığıyla paylaşımlar yapılmıştır. Konuyla ilgili yapılan araştırmada olayın 2 ay önce Beyoğlu ilçesi Kocatepe Mahallesi’nde 3 turist arasında meydana geldiği tespit edilmiştir. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle sonlanan olayla ilgili taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadığı için herhangi bir adli ya da idari süreç başlatılmamıştır.”

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin