Bir festival daha iptal mi ediliyor? #BtcTurkPRO Netd Festival'inin LGBT karşıtı gruplarca iptal edileceği iddia edildi

Pop, rock ve rap dünyasının sevilen isimlerini tek sahnede buluşturacak olan #BtcTurkPRO Netd Festival LGBT karşıtı bazı kişi ve gruplar tarafından hedef gösterildiği ve festivalin iptal edileceği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Bir festival daha iptal mi ediliyor? #BtcTurkPRO Netd Festival'inin LGBT karşıtı gruplarca iptal edileceği iddia edildi

Pop, rock ve rap dünyasının sevilen isimlerini tek sahnede buluşturacak olan #BtcTurkPRO Netd Festival LGBT karşıtı bazı kişi ve gruplar tarafından hedef gösterildiği iddia edildi. 14-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek festivalin ilk gününün LGBT karşıtları tarafından hedef gösterildiği ve iptal edileceği gündeme geldi.

İki gün boyunca müziğin hiç susmayacağı #BtcTurkPRO Netd Festival’in ilk gününde; Mabel Matiz, Kalben, Batuhan Mutlugil ve Can Gox sahne alacaktı. Magazin tarihinin kirli çamaşırlarını bir bir ortaya döken Şokopop sahnenin açılışını yapmak üzere DJ kabininde performans sergileyecekti.

Ancak festivale sayılı günler kala organizasyon, bazı LGBT karşıtları tarafından hedef gösterildi. Muzikonair'in haberine göre, LGBT karşıtı bazı grupların festivali iptal etmek için harekete geçtiği iddia edildi.

Son günlerde artan konser ve festival iptalleri kamuoyunun tepkisiyle karşılaşırken, bir festival daha mı iptal edilecek merak konusu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin