Bir dönem Beşiktaş forması giyen Douglas, futbolu bırakarak inşaat sektörüne girmeyi hedefliyor

Beşiktaş'ın Sivasspor'dan kadrosuna kattığı ancak istenilen performansı bir türlü gösteremeyen Douglas'ın futbolculuğu bırakarak inşaat sektörüne girmeyi istediği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Bir dönem Beşiktaş forması giyen Douglas, futbolu bırakarak inşaat sektörüne girmeyi hedefliyor

Barcelona'dan kiralık olarak gittiği Demir Grup Sivasspor'da başarılı bir sezon geçiren Douglas, serbest kaldığı 2019 yılında Beşiktaş'a transfer oldu. Douglas, gerek sakatlık gerekse formsuzluk nedeniyle siyah-beyazlı ekipte fazla forma şansı bulamadı.

İlk sezonunda forma giymeyen tecrübeli futbolcu son iki sezonda ise kadro dışıydı. Beşiktaş formasını toplam 454 dakika giyen Douglas'ın siyah-beyazlılara maliyeti 3 milyon 900 bin euro oldu.

BİR DAKİKASI 8 BİN 590 EURO

Bunun 1.5 milyon eurosu imza parası olarak ödenirken, her bir sezon için de 800 bin euro ücret ödendi. 31 yaşında olan sağ bekin 1 dakikasının maliyeti 8 bin 590 euroya geldi.

Sadece 3 maçta 90 dakika sahada kalabilen Douglas, skora da doğrudan herhangi bir katkı yapamadı. Brezilya'ya dönecek olan Douglas'ın yapacağı meslek ise büyük şaşkınlık yaşattı.

Siyah-beyazlılardan 3.9 milyon euro kazanan Brezilyalı futbolcunun inşaat sektörüne gireceği ve müteahhitlik yapacağı belirtildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin