Bir dizi daha sezon finalini yapıyor!

'Lale Devri' dizisi sezon finali ile ekrana geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Bir dizi daha sezon finalini yapıyor!

FOX TV'de yayınlanan “Lale Devri' dizisi 117. bölümüyle 15 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.00’da sezon finali ile ekranlara gelecek.



'Lale Devri' dizisinin sezon finalinin özeti şöyle; Toprak, kendisini vuranın Zümrüt olduğunu itiraf etmiştir. Çınar, Necip’in suçsuz olduğunu duyunca çok rahatlar. Artık Çınar’ın tek dileği Zümrüt’ün yaptıkları yüzünden hapse girdiğini görmektir!



Necip ve Zümrüt mahkemeye çıkarlar. Ilgaz ailesi Zümrüt’ün tutukluluk kararını beklerken, Zümrüt mahkemede Toprak’ın ifadesini geçersiz kılacak bir yol arayacaktır. Çınar öfkeden deliye dönerken, mahkeme kararı hepsini tarumar edecektir. Çınar, yeni şirketlerinin açılışına Necip’in de katılması için ne gerekiyorsa yapar. Bu sırada Zümrüt’ün çevirdiği başka bir oyunu öğrenen Toprak, bu oyunu Çınar’dan gizlemek için kolları sıvar. 



Toprak, Çınar’ın içinde yanan intikam ateşinden korkmaya başlamıştır. Çınar kararını verir, ailesini Zümrüt’ten korumanın tek bir yolu kalmıştır artık. Silahını alan Çınar, Zümrüt’ü aramaya başlar. Toprak da Çınar’ı durdurmak için harekete geçer.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin