Bir dizi daha bitiyor

"Alemin Kralı" dizisi bu hafta final yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bir dizi daha bitiyor

ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Oya Başar, Şafak Sezer, Evrim Akın gibi isimlerin paylattığı "Alemin Kralı" dizisi bu hafta yayınlanacak 67. bölümüyle ekranlara veda ediyor.



Geçen sezon reyting listelerinde üst sıralarda yer alan dizi bu sezon ilk 20'ye bile giremeyince kanal diziyi bitirmeye karar verdi. 



İşte final bölümünde olacaklar:



Aslan, bir çocuk daha istemektedir. Ancak Asalet, Mehveş ve Aslan'ı bir türlü yalnız bırakmaz. Aslan'da ayağı sargılı olduğu için sakat numarası yapar ve Asalet'i pilav gününe gitmeye ikna eder. Sahte pilav gününe giden Asalet gerçeği anlayıp eve döndüğünde büyük bir şok yaşar. 



İzin günü olduğu için alışverişe çıkan Jülide yolda yaşlı bir kadınla çarpışır. Kadın Jülide'ye 'bir gün içinde evleneceksin' deyince Jülide çok heyecanlanır ve her yerde evleneceği adamı aramaya başlar. Bu sırada Beşer ve Tapir'de başka bir konu konuşmak için Jülide'nin peşine düşünce bir kaçma kovalama olayı yaşanır. Sonunda Jülide, hiç ummadığı biriyle evlenmeye karar verir.



Kubat, köyden gelen organik peynirleri spotçuda satmaya başlar ve değişik bir müşteri potansiyeli oluşturur. Ancak her şeyin kokusu Nihale'nin midesini bulandırır. Nihale'nin vereceği haber bütün aileyi çok mutlu eder. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin