Bir Başka Güzel'de duygusal anlar! Emina Jahoviç gözyaşlarını neden tutamadı?

Hafta iki her gün Show Tv ekranlarında yayınlanan Bir Başka Güzel programında bugün duygusal anlar yaşandı. Diyarbakır’dan yarışmaya katılan Dilşah’ın hayatı yarışmacıları ve jüriyi de etkiledi.

Google Haberlere Abone ol
Bir Başka Güzel'de duygusal anlar! Emina Jahoviç gözyaşlarını neden tutamadı?

Birbirinden farklı ve başka şehirlerden yarışmaya katılan 12 kadının yarıştığı moda yarışması Bir Başka Güzel’e bugün kızların yaşadığı hayatları damga vurdu.

Diyarbakır’dan yarışmaya katılan Dilşah’ın hayatı yarışmacıları ve jüriyi de etkiledi.


EN GÜÇLÜ YARIŞMACILARDAN DİLŞAH DUYGUSAL ANLAR YAŞADI


Bir Başka Oda’da Ertuğrul Albayrak, yarışmacılardan Dilşah’a cuma günü ‘neden ağladığını’ sordu. Dilşah annesine olan bağlılığını anlatmaya başladı.

Hepimiz hayatta binbir türlü zorluk görüyoruz. Annem üzülmesin diye çoğu şeyi anlatamam. Benim bu hayattaki tek zayıf noktam annem. Annemle babam 9 yaşında ayrıldılar. Annem bize hem anne hem baba oldu. O çok güçlü bir kadın. Ben şiddet olan bir evde büyüdüm. Annemle babam arasında her gün tartışma kavga vardı. Tartışsalar da hiçbir şeyini bize yansıtmazdı. Annem beni en son çocukken ağlarken gördü. Ben güçlü bir kadınım. Kötü bir çocukluğum oldu. Bundan sonra her şey güzel olacak geçmişe takılmak istemiyorum.

Bir Başka Güzel'de duygusal anlar! Emina Jahoviç gözyaşlarını neden tutamadı?

Bir Başka Güzel'de duygusal anlar! Emina Jahoviç gözyaşlarını neden tutamadı? - Resim : 2
Yarışmacılardan Tanya arkadaşına destek olarak, ‘bizim annemelerimiz ne olursa olsun ailemizi tekrardan yaşattılar. tekrar bu hayatta elele tutuşup bu hayata birlikte devam ettik. şu an üzülmenin sırası değil, annelerimizle gurur duymanın sırası. Bir kadın olarak, kadınlar olarak birbirimize çok destek çıkmamız gerekir. Bunları izleyen insanlar yalnız olmadıklarını hatırlamaları gerekir… ‘ diyerek yarışmacı arkadaşlarına ve seyirciye mesaj verdi.

EMİNA JAHOVİC “BEN ÇOCUKLARIMLA KENDİ ÇOCUKLUĞUMU YAŞIYORUM”

Stüdyoyaya bu duygusal anlar taşındığında Emina Jahovic Dilşah’a ve kızlara destek olarak, ’Ben hayat boyunca aileden ayrı yaşadım. hiçbir zaman birarada olmadık biz. hiçbir zaman. babamn 11 yaşındayken ben vefat etti. abim ablam okumaya gitti. ben annemle tek başıma kaldım. anneme 7-8 sene hep baktım. benim annem doktor ama babam çok genç yaşta vefat edince annem çok hayal kırıklığı yaşadı ve ben çocukluğumu hiç yaşamadım. seni çok iyi anlıyorum. ben çocuklarımla kendi çocukluğumu yaşıyorum. çocuklarımla o fırsatı buluyorum. benim abla ve abi değil hep baba oldular. sırbistan’da çok ağır dönem savaştan dolayı . abim 1 gecede baba oldu. hayat her zaman bir denge bulur. hayat dibe vurduğunda seni tekrar yukarı çıkartır. hayat seni negatife çektiğinde pozitife çevirmemiz lazım. çünkü ancak o zaman güçlü oluyoruz. hayat budur çünkü…


Bir Başka Güzel hafta içi her gün 13.00’te Show TV ekranlarında…

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin