Bir Aşk İki Hayat nerede çekildi? Bir Aşk İki Hayat konusu ve oyuncu kadrosu

Başrollerinde Bergüzar Korel ve Engin Akyürek’in yer aldığı Bir Aşk İki Hayat filmi, romantik – dram türünde izleyici ile buluştu. Hayatta verilen küçük kararların aslında neleri değiştirebileceği konusunu işleyen Bir Aşk İki Hayat filminin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, filmin senaryosunu ise Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz kaleme aldı. Peki, Bir Aşk İki Hayat filmi nerede çekildi?

Google Haberlere Abone ol
Bir Aşk İki Hayat nerede çekildi? Bir Aşk İki Hayat konusu ve oyuncu kadrosu

Bergüzar Korel ve Engin Akyürek’in başrolü paylaştığı Bir Aşk İki Hayat filmi, romantik türündeki konusu ile izleyiciden beğeni topluyor. Alınan kararların hayatımız üzerinde ne kadar etkili olduğu fikrinden yola çıkan filmde, başarılı başrollerin performansı ise göz dolduruyor. İşte, Bir Aşk İki Hayat filminin oyuncu kadrosu ve konusu!

BİR AŞK İKİ HAYAT FİLMİ KONUSU

Bir Aşk İki Hayat nerede çekildi? Bir Aşk İki Hayat konusu ve oyuncu kadrosu

Bir Aşk İki Hayat, basit bir konu hakkında yaptığı tercihlerle farklı yönlere savrulan bir adamın hikayesini konu ediyor.

Umut, kendi filmlerini çekmeye çalışan, bağımsız bir yönetmendir. Moda'da köpeği ile birlikte yaşayan Umut'un hayatı, bir gece vereceği kararla bambaşka bir hal alır. Genç adam, hayatının değişeceğinden habersiz bir şekilde köpeği ile dışarı çıkmaya karar verdiğinde, hayatının aşkı ile tanışma fırsatı bulur.

Bir Aşk İki Hayat nerede çekildi? Bir Aşk İki Hayat konusu ve oyuncu kadrosu - Resim : 2

Aşk ve hayatın sonsuz seçenekleri arasında neyin doğru olduğunu bilmeden ilerleyen Umut, başarılı bir mimar olan Deniz ile tanışır. Diğer seçeneğe karar verdiğinde ise uçurumun kenarına sürüklenmesine neden olacak olaylar silsilesi başlar.

BİR AŞK İKİ HAYAT FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Bir Aşk İki Hayat filminin çekimleri Kadıköy ve Moda’da gerçekleşti.

BİR AŞK İKİ HAYAT OYUNCU KADROSU

Bir Aşk İki Hayat nerede çekildi? Bir Aşk İki Hayat konusu ve oyuncu kadrosu - Resim : 3

  • Bergüzar Korel
  • Engin Akyürek
  • İpek Bilgin
  • Osman Sonant
  • Serhat Parıl
  • Merve Dizdar
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin