Bir Aşk İki Hayat filmi ne zaman vizyona giriyor?

Engin Akyürek ve Bergüzar Korel'i buluşturan filmin vizyon tarihi, afişiyle duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol
Bir Aşk İki Hayat filmi ne zaman vizyona giriyor?

Engin Akyürek ve Bergüzar Korel’i ilk kez bir araya getiren Ay Yapım ve Medyapım ortak yapımı olan yılın aşk filmi 'Bir Aşk İki Hayat'ın dikkat çeken afişi yayınlandı. Sinemaseverler tarafından heyecanla beklenen film 15 Şubat’ta vizyona giriyor.



Geçtiğimiz yaz aylarında çekimleri tamamlanan ve vizyon tarihi merakla beklenen yılın aşk filmi ‘Bir Aşk İki Hayat’ın vizyon tarihi açıklandı. Başrollerinde Engin Akyürek ve Bergüzar Korel’in yer aldığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın kaleme aldığı, Ali Bilgin’in yönetmenliğindeki ‘Bir Aşk İki Hayat’, 15 Şubat tarihinde beyazperdede!





Filmin vizyon tarihi müjdesi, Engin Akyürek ve Bergüzar Korel’in yer aldığı dikkat çekici afişle duyuruldu. Pek çok sevilen dizide rol alan iki oyuncunun sadece Türkiye’deki değil, dünyanın birçok ülkesindeki takipçileri de filmi heyecanla bekliyor. ‘Bir Aşk İki Hayat’ın, Akyürek ve Korel’in iki farklı haliyle gördüğümüz afişi ve Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun seslendirdiği ‘Dinle Beni Bi’ şarkısının eşlik ettiği özel video klibi sinemaseverlerin, hayatın içinden tercihlerle şekillenen güçlü bir aşk filmiyle karşılaşacaklarının sinyallerini veriyor.



Çekimlerin çoğu Kadıköy-Moda’da geçen ve yaklaşık 4 haftalık sürede tamamlanan filmde Engin Akyürek yönetmen Umut, Bergüzar Korel ise mimar Deniz karakteriyle seyircinin karşısında olacak. Umut’un günlük yaşam akışı içinde verdiği bir karar; o gece kaderini belirleyecek. Umut, aşk ve hayatın sonsuz seçenekleri arasında hangisinin doğru olduğunu bilmeden adım atarken, bu adımların biri karşısına hayatının aşkını çıkarırken, diğeri ile onu fırtınalı günlere sürükleyecek. Hayatın, aldığımız küçük kararların toplamı olduğunu gözler önüne serecek, ‘Bir Aşk İki Hayat’ta Akyürek ve Korel’e İpek Bilgin, Merve Dizdar, Osman Sonant ve Serhat Parıl gibi önemli isimler eşlik ediyor.



‘Bir Aşk İki Hayat’, yılın aşk hikayesini anlatmak üzere seyircileri 15 Şubat’tan itibaren sinemalara bekliyor.



Bir Aşk İki Hayat filmi ne zaman vizyona giriyor?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin