Bir anda markette iç çamaşırını çıkardı! Günler sonra kapısına polis dayandı

Yeni Zelanda'nın Wellington kentinde yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemine içerik üreterek para kazanan Layla Kelly, kanalına yüklemek için marketin içinde müstehcen video çekti. Günler sonra kapısına polis dayandı.

Google Haberlere Abone ol
Bir anda markette iç çamaşırını çıkardı! Günler sonra kapısına polis dayandı
Daily Star

Yeni Zelanda'nın Wellington kentinde yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemine içerik üreterek para kazanan Layla Kelly isimli bir fenomen yaşadığı ilginç bir anı paylaştı. Dünyaca ünlü yapı market zincirinin bir mağazasında müstehcen bir video çeken Kelly evinin kapısının önünde kendisini bekleyen polisleri görünce şaşkına döndü. Kelly, "Polisleri kapıda görünce kalbim duracaktı" diyerek o anları anlattı.

33 yaşındaki OnlyFans yıldızı dünyaca ünlü yapı market zincirinin bir mağazasında çektiği video sayesinde kısa sürede sosyal medyanın ilgi odağı olmayı başardı. 15 milyondan fazla izlemeye ulaşan görüntülerde Kelly mağazanın ortasında iç çamaşırını çıkartırken çekilen anlar yer aldı. Haftalar önce çektiği videonun etkilerinin devam ettiğini ifade eden Kelly, evinin kapısının önünde videoyla alakalı olarak polisleri gördüğünde şaşkına döndü.

PANİK YAŞADI

Kapısının önünde bir anda polisleri görünce panik yaşadığını dile getiren Kelly, "Kalbim yerinden çıkacak gibiydi ve paniğe kapıldım. Yüzlerinde çok sert bir ifade vardı ve bana ciddi bir konu hakkında konuşmaları gerektiğini söylediler. Kesinlikle korkunç bir şey olduğunu düşündüm. Olabilecek en kötü habere hazırlanırken ziyaretlerinin haftalar önce çektiğim mağaza videosuyla alakalı olduğunu söylediler. Önce anlam veremedim" dedi.

Polislere görüntülerin sadece eğlence amacıyla çekildiğini ve iç çamaşırını kamera önünde çıkmadığını söyleyen Kelly, "Onlar sadece video için bir kurguydu aslında iç çamaşırlarımızı çıkarmadık. İnternette gördüğünüz her şeye inanamazsınız. Ben de iç çamaşırımı bu şekilde bedavaya bırakmam. Orada bir sürü farklı video çektik. Hiçbir personel bize ayakkabılarımızı çıkardığımızda tekrar giymemiz gerektiğini söylemesi dışında bir şey söylemedi, biz de buna saygı duyduk" diye konuştu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin