Binnur Kaya'dan 12 çeşit dans!

Oyuncu Binnur kaya, "Sen Kiminle Dans Ediyorsun" filminde 12 ayrı dans performansı sergiledi.

Google Haberlere Abone ol
Binnur Kaya'dan 12 çeşit dans!

Bana Masal Anlatma ve Kara Bela’dan sonra Burak Aksak’tan yepyeni bir film geliyor. Küçük insanların samimi hikayelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor. 17 Kasım’da BKM yapımcılığında vizyona girecek olan Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu ve Okan Çabalar’ın başrollerde olduğu yapım, aşkın dansını perdeye taşıyor.



Filmde dans okulu sahibi ‘Şengül’ü canlandıran Binnur Kaya’nın, alışılagelmişin çok dışında muhteşem bir karakterle izleyici karşısına çıkması ayrıca dikkat çekti. Kaya; filmde zeybek, horon, kaşık havası, roman havası, Erzurum hançer barı, kolbastı, apaçi dansı, lambada, oryantal, hip-hop, electric boogie ve break dance olmak üzere toplam 12 çeşit dans performansıyla rengarenk görüntülere imza atıyor. Bir ay boyunca Anadolu Ateşi’nin Şişli’deki merkezinde Kemal Gemici ve Bayram Mutlu’dan dans dersi alan Kaya, ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun’ için birbirinden farklı kimliklere büründü.



DEMET’İN HARİKA DANSLARINI UNUTAMAM!



Deneyimli oyuncu Binnur Kaya, dansa başlama serüvenini ‘Danslar için bir aya yakın bir süre, haftada beş gün Anadolu Ateşi’nin harika dansçısı ve eğitmeni Kemal Gemici ile çalıştım. En son on yaşlarında ip atlarken zıplamışımdır ya da bir yere yetişirken hızlanmışımdır. O yüzden dans provaları benim için bayılmak-ayılmak ve hayatta kalmak şeklinde geçti. Kemal Gemici’nin bilgisi, disiplini, sabrı ve en önemlisi şefkati öğrenme serüvenindeki en güzel tatlardı. Ne şans, böyle değerli dansçı ve eğitmenlerimizin olması...Bayram Mutlu ile kısa da olsa yaptığımız çalışma, Bayram Mutlu’nun eğitmenliğinin pratikliği, dansa olan tutkusu, öğrencileriyle kurduğu empati bu süreci mutlulukla yaşamamızın bir diğer sebebi... Ayrıca Demet’in (Özdemir) desteğini, paylaşımını ve harika danslarını da unutamam’ cümleleriyle anlattı.



HORONA AYRI BİR TUTKUM VAR!



Binnur Kaya, ayrıca ‘Bütün danslar çok zordu benim için, oryantal ve horon ise en çok zorlandıklarım oldu. Ama horona tutkum ayrı, sabah uyanır uyanmaz bile yapmak isteyeceğiniz kadar coşkudan ibaret bir dans’ şeklinde konuştu.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin