Binlerce liraya satılan Crocs'ları bir zamanlar sadece aptalların giydiğini biliyor muydunuz?

Kimisi için çok rahat, kimisi için oldukça çirkin olan Crocs'lar hakkında herkesin hemfikir olduğu konu oldukça pahalı oluşları. Peki bu pahalı ayakkabıların başka bir dünyada sadece aptallar tarafından giyildiğini biliyor muydunuz?

Google Haberlere Abone ol
Binlerce liraya satılan Crocs'ları bir zamanlar sadece aptalların giydiğini biliyor muydunuz?

Günümüzde modayı takip etmek çok zor. Eskiden tuvalet terliği diyeceğimiz terlikler birden binlerce liraya satılabiliyor. Örneğin; Crocs terlikler...

Ama bu terliklerin moda olmadan önce de bir hikayesi var. Hatta o hikayede bu terlikleri sadece aptallar giyiyor.
Nasıl mı? Bakalım.

Binlerce liraya satılan Crocs'ları bir zamanlar sadece aptalların giydiğini biliyor muydunuz?

2006 yılında gösterime giren Idiocracy adlı filmde akıllı insanlar çocuk yapmadıkları için aptallar dünyayı yönetmeye başlıyordu çünkü aptallar sürekli ürüyordu.
Ortalama bir insan olarak tanımalanabilecek baş karakter ise bazı olaylar sonucu kendini gelecekteki, aptalların yönetimindeki dünyada buluyordu.

Buraya kadar her şey tamam. Peki bu filmin bu terliklerle alakası ne?

2004 yılında çekimlerine başlanan filmin bütçesi oldukça azdı. Bu nedenle filmin kostüm tasarımcısı Debra McGuire'ın de imkanları kısıtlıydı. Bir şekilde bir dünya yaratacak ve insanları o dünyaya uygun giydirecekti.

Binlerce liraya satılan Crocs'ları bir zamanlar sadece aptalların giydiğini biliyor muydunuz? - Resim : 2

O dönem henüz bir start-up projesi olan Crocs terlikler Debra McGuire'ın imdadına yetişti. O terlikleri aptallara giydirdi.

Öte yandan filmdeki geleceğin insanları rahatlarına düşkünlüklerinin yanında estetiğe de pek önem veren tipler değiller. Yani konfor, estetiğin çok arkasında kalıyor. Ve bizler de artık o dünyaya sürükleniyoruz.

Etiketler aptal film
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin