Binali Yıldırım'dan seçim açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sivas'ın Suşehri ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti, konuşmasında "Tüm seçimler önemli ama 2023 seçimleri daha önemli" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Binali Yıldırım'dan seçim açıklaması

Sivas’ın Suşehri ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, partililere hitaben bir konuşma yaptı.

Enflasyon ve hayat pahalılığının üstesinden geleceklerini söyleyen Binali Yıldırım, pahalılığın nedeninin "dünyadaki muazzam talebe karşı yetersiz arz"dan olduğunu söyledi.

2023 seçimlerine değinen Yıldırım, bu seçimin tüm seçimlerden daha önemli olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı:

Tüm seçimler önemli ama 2023 seçimleri daha önemli. Çünkü 2023 seçimleri üzerinde bazı planlar var. Plan şu ‘Recep Tayyip Erdoğan’ı gönderelim’, tamam da kardeşim, gönderelim de ne yapacaksınız. Sonrası için bir düşünceniz var mı, planınız var mı? Yok. Neden yok, onu bize söylemediler. Neyi söylediler. 'Tayyip Erdoğan’ı gönderin'. İyi gönderelim de 'ne yapacağız' diye sormadınız mı? Bu ülkeye hizmet etmek, bu ülkenin topraklarında hür ve bağımsız yaşayan yerli ve milli herkesin hakkıdır, görevidir. Ama kökleri dışarıda olan, ülkenin birliği beraberliği, bölünmez bütünlüğüne karşı tavır koyamayan, bölücülere göz kırpan, müzmin düşmanlara umut veren hiçbir siyasi eylem ve girişim bu ülkede yer bulamaz. Bunu herkes böyle bilsin.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin