BİM, perakendeye "File" ile geliyor

BİM, "File" isimli market zinciriyle Migros ve CarrefourSA gibi büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
BİM, perakendeye "File" ile geliyor

Yeni bir şeyler söylemek üzere pazardaki stratejisini kırmızı çizgide tutan BİM, “File” isimli market zinciriyle Migros ve Carrefoursa gibi büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor.



"Hard-discount" pazarının lideri olan BİM, şu anda genellikle 300-350 metrekarelik dükkanlarda süpermarketlere oranla daha dar bir ürün yelpazesiyle hizmet veriyor. BİM mağazalarında genellikle müşterilerin kullanımına yönelik otoparklar bulunmuyor. Pastane ve fırın mamülleri, et ve şarküteri ürünleri BİM raflarında yer almıyor.



File zincirinde yer alacak mağazalar 1.000 metrekarenin üzerinde bir alana sahip olacak. BİM, File marketlerle konsept olarak da yenilikler deneyecek. Marketlerden içeri girdiğinizde yerlerde sergilenen ürünler, açık koliler ve markalı olmayan ürünler BİM'in "hard discount" stratejisi dahilindeki tablolardan biriyken, File market zincirlerinde Migros ve CarrefourSA gibi pastane, et reyonu, şarküteri çeşitleri ve özel gıda alan konseptleri yeni market zincirinin en belirgin özelliği olacak.



TAZE GIDAYA ÖNEM VERECEK





Fortune Türkiye 'nin haberine göre, File marketlerinin bir diğer özelliği de metrekare olarak discount marketlere göre daha büyük alanlarda mağaza açmaya hazırlanıyor olması. Konusuna iyi odaklanmış ve birçok çeşidi bir arada sunan mağaza anlayışıyla yeni zincirine odaklanan BİM, büyük metrekarelerde rekabeti de kızıştıracak. File marketler, modern market algısıyla dikkat çekecek.



 



Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Etiketler bim zincir migros
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin