Billur Kalkavan’ın sevgilisinin sözleri yürek dağladı. Billur Kalkavan’ın vasiyeti var mıydı? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı'dan flaş sözler. Billur Kalkavan'ın cenaze programı belli oldu

Kanser nedeniyle hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın bir vasiyeti olup olmadığı merak edilirken, ünlü oyuncunun erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı'dan flaş bir açıklama geldi. Bahadırlı, "Maddi veya manevi hiçbir vasiyeti yoktu. Çünkü hiçbir şekilde öleceğini düşünmüyordu" dedi. Billur Kalkavan'ın cenaze programı da belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Billur Kalkavan’ın sevgilisinin sözleri yürek dağladı. Billur Kalkavan’ın vasiyeti var mıydı? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı'dan flaş sözler. Billur Kalkavan'ın cenaze programı belli oldu

Akciğer kanseri nedeniyle tedavi gören Billur Kalkavan kemoterapi sırasında vücudunda meydana gelen mantar ve enfeksiyon nedeniyle hayatını kaybetti. Cenazenin pazartesi günü yapılması beklenirken ünlü oyuncunun sevgilisinden vasiyet açıklaması geldi.

Buğra Bahadırlı, HaberTürk’ten Mehmet Çalışkan’a konuştu. Sevgilisinin ölümüyle yıkılan Bahadırlı vasiyet konusu sorulunca şunları söyledi:

“ÖLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORDU”

“Maddi veya manevi hiçbir vasiyeti yoktu. Çünkü hiçbir şekilde öleceğini düşünmüyordu. Siz de eve geldiğinizde gördünüz. O kadar mücadeleci, umutlu ve hayat doluydu. Son ana kadar da o halini korudu. O haldeyken vasiyet bırakma aklına bile gelmemiştir, benim de aklıma gelmedi. Hiç öyle bir konuşma yapmadık. Her şey yolunda gidiyordu ama enfeksiyondan dolayı kalbi çok yoruldu.”

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Billur Kalkavan, 17 Ekim’de Zincirlikuyu Camii’nde ikindi ezanına müteakip cenaze namazının kılınmasının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

2 Kasım 1962 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Billur Kalkavan, Abdülmecid'in en büyük oğlu Zülüflü İsmail Paşa'nın torunudur. Kalkavan, ilk olarak 1969 yılında Ayrı Dünyalar filminde Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğu canlandırdı.

Lise öğrenimine Kadıköy Anadolu Lisesi'nde başlasa da ilk senesinde sınıfta kalınca lise eğitimini ABD'de tamamladı ve Kaliforniya Üniversitesi'nde psikoloji dersleri aldı. 1980'li yıllardan itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2011 yılında Turkcell reklamında oynadı. Aynı yıl HTV kanalında 00:00–01:00 arası cinsel hayat ile ilgili bir program yaptı.

BİLLUR KALKAVAN'IN FİLMLERİ:

Ayrı Dünyalar
Sultan
Mavi Sürgün
Gece Otostopçusu
Ölüm Peşimizde
Kraliçe Fabrika'da
Mezuniyet
Çarşı Pazar
Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn

BİLLUR KALKAVAN'IN ÖLÜM SEBEBİ NEDİR?

Hamdi Alkan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Billur Kalkavan'ın hastalığını paylaşmıştı. Kalkavan bir süredir kanser ile mücadele ediyordu. COVID-19 tedavisi sonrası akciğer kanseri teşhisi konulan oyuncu, “Hastalanmasam belki de kanseri çok daha geç fark edecektik” diyerek açıklamada bulunmuştu.

Sabaha karşı kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın 13 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, oyuncunun kesin ölüm nedenini açıkladı. Hayat arkadaşının ölümünün ardından Habertürk'e konuşan Bahadırlı, "Kanser tedavisi iyi gidiyordu. Ne var ki kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş. Buna bağlı olarak bağışıklık sistemi iyice zayıfladı. Son iki hafta ne yemek yiyebildi ne de uyuyabildi. İki gün önce yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı. Sabah 3.45'te kalbi durdu" ifadelerini kullandı.

59 yaşındaki Billur Kalkavan, 15 Ekim 2022 tarihinde yaşamını yitirdi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin