Billur Kalkavan'ın hayat arkadaşı konuştu: Milli jigoloydum, milli damat oldum

Akciğer kanseriyle mücadelesinde yenik düşen 59 yaşındaki Billur Kalkavan'ın 14 yıllık hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Bahadırlı'nın açıklamaları gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Billur Kalkavan'ın hayat arkadaşı konuştu: Milli jigoloydum, milli damat oldum

6 aydır kanser tedavisi gören ünlü oyuncu Billur Kalkavan, yakalandığı mantar enfeksiyonu nedeniyle geçtiğimiz aylarda hayata gözlerini yumdu. 59 yaşında aramızdan ayrılan Kalkavan'ın 14 yıllık hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı, Armağan Çağlayan'ın sunduğu programa konuk oldu.

Programda vefat eden hayat arkadaşı hakkında duygusal konuşmalar yapan Bahadırlı, izleyenlere duygu seli yaşattı.

Billur Kalkavan'ı kaybettikten sonra vücudunun yarısını kaybetmiş gibi hissettiğini dile getiren Bahadırlı, 14 yıllık hayat arkadaşı ile kendi cennetlerini yarattıklarını dile getirdi. 14 yıllık ilişkileri boyunca birbirlerini asla kırmadıklarını dile getiren Bahadırlı, vefat eden hayat arkadaşı ile yaş farkı hakkında şu sözleri söyledi.

'Milli jigoloydum, milli damat oldum'

Gerçek ile hakikat arasındaki ayrıma değinen 38 yaşındaki Buğra Bahadırlı; "Ben kalbimi dinledim, hakikat benim için çalışıyor. O yüzden arkadaşı ne düşünür? diye sorgulamanın çokta fazla önemi yok yani. Zengin kadın fakir oğlan hikayesi anlatılırken bir anda, kahraman genç sevgili ile hastan kadın hikayesine dönen son 6 aylık ilişkim olmaya başladı. Başka bir röportajımda da söylediğim gibi; 'Milli jigoloydum, milli damat oldum'. Aslında hep ben, bendim. Kimsenin bildiği bir şey yok. Hakiki bir sevginin içindeysen benim bulunduğum pozisyon zaten olması gereken bir şeydi" sözleriyle 59 yaşında vefat eden Billur Kalkavan'a olan sadakatini ve aşkını bir kez daha söylemiş oldu.

Billur Kalkavan'ın hayat arkadaşı konuştu: Milli jigoloydum, milli damat oldum

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin