Bill Gates torunuyla ilk fotoğrafını paylaştı

Ünlü milyarder Bill Gates, torun sevgisini sosyal medyada paylaştı. Geçtiğimiz ay doğum yapan kızı Jennifer Gates, ilk bebeğini kucağına alırken Bill Gates de torunuyla ilk fotoğrafını paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Bill Gates torunuyla ilk fotoğrafını paylaştı

27 yıllık evliliğin ardından 2021’de Melinda Gates’ten ayrılan Bill Gates, son günlerde torun heyecanı yaşıyor. Gates, sosyal medyada pembe bir tulumun içindeki yeni doğmuş torununu kucaklarken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve “Dünyayı keşfetmeni izlemek için sabırsızlanıyorum” diye yazdı. Torun mutluluğu yaşayan 58 yaşındaki Melinda Gates ise, “İlk torununuzu kucağınıza almak gibisi yok” diyerek torunuyla fotoğrafını paylaştı.

Bill Gates torunuyla ilk fotoğrafını paylaştı

26 yaşındaki Jennifer Gates, binicilik yapan kocası Nayel Nassar ile olan çocuğunun doğumunu bir ay önce Instagram’da bebeğin ayaklarının fotoğrafını çekerek duyurmuştu. Bebeğin yüzü fotoğraflarda görünmediği gibi adı da henüz açıklanmadı.

Bill Gates torunuyla ilk fotoğrafını paylaştı - Resim : 2

65 yaşındaki Gates ve Melinda, Mayıs 2021’de boşanma haberleriyle şok etkisi yaratmışlardı. Twitter’da paylaşılan ortak bir bildiride çift, şunları yazmıştı: “İlişkimiz üzerine çok düşündükten ve çok çalıştıktan sonra, evliliğimizi bitirme kararı aldık.”

Bill Gates torunuyla ilk fotoğrafını paylaştı - Resim : 3

İkili ilk olarak 1980’lerde Melinda Gates’in Microsoft’un bir çalışanı olduğu dönemde tanıştı. 1994’te çift, Hawaii’de evlendiler ve birlikte üç çocuk sahibi oldular. Ayrıca, bulaşıcı hastalıklar gibi nedenlerle mücadele için milyarlarca bağışta bulunan Bill ve Melinda Gates Vakfı’nı da ortaklaşa yönetiyorlar.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin