Bilgehan Uçak'ın ilk romanı: Akşamlar Artık Serin

Bilgehan Uçak’ın ilk romanı Akşamlar Artık Serin, Everest Yayınları tarafından yayımlandı. Üç bölümden ve 200 sayfadan oluşan romanda imkânsız bir aşk ele alınıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bilgehan Uçak'ın ilk romanı: Akşamlar Artık Serin

Bilgehan Uçak’ın ilk romanı Akşamlar Artık Serin çıktı.

Everest Yayınları tarafından yayımlanan bu romanın arka kapağında Selim İleri’nin şu sözlerine yer verilmiş:

"Akşamlar Artık Serin’i hüzünlenerek okudum; “çok severek” de diyebilirdim. Ama acı ilişkilerin, kopuşların, imkânsız aşkın romanı sevilerek okunmuyor. Hele, ıssız gerçekliğe izlenimlerden oluşan gölgeli bir dünya eşlik ediyorsa… Bilmiyorum, bir romanda da olsa, “hayat” değiştirilebilir miydi? Romancı kaskatı bırakmış."

Üç bölümden ve 200 sayfadan oluşan romanda imkânsız bir aşk ele alınıyor.

Bilgehan Uçak'ın ilk romanı: Akşamlar Artık Serin

Daha önce futbola ve hayata dair çeşitli söyleşilerinin derlendiği Futbol mu? Yok daha neler! (İthaki, 2012) ve Reşat Nuri Güntekin’in siyasi fikirlerinin dönüşümünü incelediği Operada Mücella Suzan (Everest, 2019) adlı kitapları çıkan Bilgehan Uçak’ın ilk romanı olma özelliğini taşıyan Akşamlar Artık Serin kasım itibariyle raflardaki yerini aldı.

Akşamlar Artık Serin, romanın, romandaki kahramanların haletiruhiyesini anlatıyor olsa da akşamların gerçekten serinlediği bugünlerde okuyucunun ilgisini çekmeye aday.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin